Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.426
- 43.227
- 3.748
Bu herifi geçen sene bize yazmışlardı temposuz diye begenmeyenleri hatırlıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla ben razıyım bu kansız şerolara arada küsküyü vereceksin hadlerini bilecekler meydan boş değilHerkes nengerek vardı böyle şeyler söylemeye diyor da adam içindekileri tutabilen bir adam değil. Bu dallamaların yaptıklarına en az bizler kadar tilt oluyor ve her ortada lafı gediğine koyarak cevap vermek istiyor. Bu adam profesyonelliğin dışında Galatasaray sevgisini bizim gibi bir taraftar olarak yaşıyor.
Ziyech ağır patlar inşallah alırlar diz gidik adamın Araplar bile almadı sakat bu diyipfb alacak ziyechi bence taraftar baskısı yüzünden
Videolardan gördüğüm kadarıyla yılan gibi adam ve tekniktete konusu gerçekten çok ilginç
ben pek izlemedim ama keramettin admin çok övüyor
onun dışında herkes şüpheli gibi
Maliyeti uygunsa kesinlikle denenmeli çok yüksek uçuk kaçış birşeyler istiyorsa gg.tete konusu gerçekten çok ilginç
ben pek izlemedim ama keramettin admin çok övüyor
onun dışında herkes şüpheli gibi
sabrımızı sınıyorlar ama oyunlara gelmem küfür etmemSu orta saha transferi hala yok
şuan aklı olan varsa city, bayern , barca , real vb
Joelinton u kapmalı en kısa sürede. Çok büyük topçu . İnanılmaz dominant oynuyor
milanda yedekte sürünürken ne istiyordum be . acayip yetenekti lyona gitti kendini buldu. şimdi kapış kapışBu herifi geçen sene bize yazmışlardı temposuz diye begenmeyenleri hatırlıyorum![]()