Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.263
- 18.424
- 1.338
Nasıl yok Kerem in deli koşuları var. İcardi ninnkoşuları var..
+Barış, Tete, Rashica
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl yok Kerem in deli koşuları var. İcardi ninnkoşuları var..
Dinamo Zagreb bizi nasıl etkiliyor renkdas?Bu arada %90 bu turu geçerek en kötü senaryoda;
1. UEFA Avrupa Ligi Grup Aşaması (Garantiledik)
2. CL Play-off Katılım Bedeli (5 Milyon Euro-Garantiledik)
Klaksvik-Molde galibini elersek, D.Zagreb'in men edilmesi ile 35.000.000 Euro garanti gelir elde edeceğiz.
Zaniolo muhtemelen satılacak, Tete sonrası. Bu kaynakın bir kısmı orta sahaya çok önemli bir futbolcuya harcanacak diye düşünüyorum.
Tete’ye kulübümüzde üstün başarılar dilerim. H. C.
Hem ruh hem de akıl hastası oldu hepsi 10 senedir.Adamların stadı Bakırköye taşıma vakti gelmiş Ekli dosyayı görüntüle 214141
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
gözlerim kanadı rengo bu nepas mevzusu asist mevzusu show ya. orta saha yapar, elinde icardi gbi besleyici var kerem gbi 10 asist ortalamali adam var. arkada da iyi adamlarin var. zahanin asist rakamlaei dusuk olmasinin da sebebi palace sistemi ve adamin star olmasi orda zaten show yapani mihlarim yeter burasi forum ugur k yasak burda nobetten atarim
ulan bak superligin en teknik 3 oyuncusundan biri olan angeli saymadim. uzaydan asist yapan abduskerimi hic saymadim. kekolar cok biliolar
16 plakalar için düşünceniz ?06 en arsızları
07 araba kullanmayı bilmeyenler
09 aceleciler
35 yarısı çok kötü
54 makascılar
her biri potansiyel trafik teröristi
yine en itidalli ve seri olanlar istanbullular
istisnalar kaideyi bozmaz
dissgözlerim kanadı rengo bu ne![]()