Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes 3 Yerli diyor da bazi maçlara 4 Yerli ile çikmak zorunda kalacagiz çünkü oyunun gidisatina göre hamle opsiyonumuz olmuyor bazen. Yani ilk 11 seviyesine en yakin 4 yerli ismi belirlemek zorundayiz:

- Kerem A.
- ApoKerim
- Kazimcan
- Baris Alper
- Berkan Kutlu

Son maçlari göz önüne alirsak bu 5 oyuncu her zaman ilk 11 seviyesinde olup fazla süre bulmali. Kerem Demirbay henüz oynamadi o yüzden hesaba katamayiz. Bu arada Kaan da ilk 11 seviyesine getirilebilir bir oyuncu oldugunu düsünüyorum.

bizim yerlilerimiz çok küçümseniyor

ferdi mert günok ve uğurcan dışında gözümüzün kalacağı yerli yok

ha sadece irfan can bizde olsa bence bambaşka topçu olurdu

zeki uzundurukanı ciddiye almam ama dünkü avrupa gecesi programını izliyorum Galatasarayın stoper adaylarından biri victor hugo dedi.İnandığımdan değil ama bence iyi stoper hava toplarında da çok etkili rotasyonda iyi olur mu sizce

Kerem gibi sık top kaybı yapan bir oyuncuyu o pozisyonda oynatıp millete saç baş mı yolduracaksın
„Orda“ diye bir tanim yok bence Bizim oyunumuzda. Oyun icinde Zaha da gecer Kerem de gecer Tete de gecebilir bundan sikinti yok. O bölgeyi bu kadar statik düşünmek yanlış olur. Bunun en iyi örneklerinden iki fenerbahce derbisinde Kerem ve Zaniolonun dinamizmi. Kerem Icardi ye sagdan attirdi Zaniolo ilk golü son/merkezden atti.

O orda oynamaz diye bir sey yok

bence de öyle oynarız naci de galatasaray kadrosunda şu an bu oyuncular keremin önünde mi
Ne yönden diyorsun anlamadım statü mü? , yetenek mi ? Eğer yetenek ise bence zaniolo 3 ünden de iyi keremi 3.sıraya yazarım statü ise kerem 4 yıldor burada olduğu için o 1.sırada olur.

Kerem kesinlikle değişilmez bir oyuncu yani yerli olmasından bağımsız muhteşem katkı sağlıyor. Attığı uzun ara pasları inanılmaz iyi oyun görüşü ve dikine pasları da çok gelişti, Mesela dün zor bir açıdan Bakambu'ya nefis bir topuk pası bıraktı böyle ince işleri de yapmaya başladı. Kerem'in oyun içi katkısı ilk geldiği döneme göre çok daha iyi seviyede skor katkısı da oldukça iyi, Son 2 sezonda toplamda 23 gol 27 asist ile 50 gol katkısı yapmış bu sezonda hemen 1 gol 2 asistlik katkıya ulaştı çok özel bir oyuncu ve çok özel bir performans. Buna ek olarak sahada Icardi ile açık ara en iyi anlaşan oyuncu buda önemli bir özellik. Zaha, Tete, Zaniolo hepsi harika oyuncular elbette ama Kerem formayı bırakmaz.

mensah irfan gedson gibi transferlerin kafamıza vurulduğu günlerden bugünlere... vay anasu... bu arada paredes sıcak saatler diyorlar... takımda bu kadar yakışıklı adam biriktirirsek netflix gibi aile değerlerini bozmak ve LGBT'ye özendirmekten dolayı başımızın belaya gireceğini düşünüyorum...

mensah irfan gedson gibi transferlerin kafamıza vurulduğu günlerden bugünlere... vay anasu... bu arada paredes sıcak saatler diyorlar... takımda bu kadar yakışıklı adam biriktirirsek netflix gibi aile değerlerini bozmak ve LGBT'ye özendirmekten dolayı başımızın belaya gireceğini düşünüyorum...
Icardi tek başına yeter ülkenin yarısı adama aşık. :asd:

Twitterda kudurmuş fbliler yok 12 mil imza parası, yıllık 4.5 maaş falan ahahahaha muhasebeci yaptık sizi iğneler. Keşke tetenin maaşı 1907 bin euro açıklasakta kudurmaya devam etseniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt