Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paredes ismi geçenlerin hepsinden iyi yav
Alakası yok , YouTube videolarına göre izlenirse Sabri de Dani Alves kadar iyi
Paredes ismi geçenler arasında net son sırada umarım gelmez gelirse soverken bol bol alintilariz nasıl olsa
2 ay boyunca ortasaha beklenecekse bu adam boşta olan 2 senedir top oynamayan bir adam olmaz soucek beklenir de paul gravenberch gibi adamlar beklenir 2 ay
Ki hepsini geçtim bize tempolu bir adam lazımdı yürüyen adam çok seviyorsa taraftar ozaman baş ağrısı haplarını şimdiden ayarlasin

Rashica'yı biz almazsak tinerciler ya da şikeciler alacak.Baya üzer beni açıkcası o formalar altında Rashica'yı görmek.Yurtdışında bi klübe gitse bari.

Defansif gücü yüksek bir orta saha alırsak Rashica’ya da pek gerek kalmaz.
Ama bence Zaniolo satılacak. Nelsson’da olabilir ama.
Rashica'nın sadece defansif katkı verdiğine dair ciddi bir yanılgı var etrafta. Asıl mühim olayı ofansta takımın hücum repertuarını genişletmesi. O tarz bir oyuncumuz yok. Dk ortalamasına göre gol asist istatistiği de gayet iyi. Orta saha transferi kurtarmaz onun yokluğunu.

Rashica transferinin Zaniolodan bağımsız olduğunu düşünüyorum. Zaniolo kalsa da gitse de Rashica gelecek. Tete yatırım transferiydi şartları uydu aldık. Yunus ve Morutanın gönderileceği söylentileri varken çok abes bir durum değil bence.

Bu arada Fenerbahçe'ye gol attık dediğimiz adamların bence bizim geniş listede 6-7 aydır olduğunu
İlk bizim temasa geçtiğimizi, sonrasında onların kompleks ile devreye girip
Daha yüksek paralar teklif etmelerine karşın oyuncuların ikna olmadıklarını
Bir çok transferde süreci uzatanın bu olduğunu

düşünüyorum.

Rashica ile geçen sene Mayıs ayında kiralık ve zorunlu opsiyon ile anlaşmanın yakın olduğunu çoğu hesap yazarken, bunların sonradan dönme elbise değiştirir gibi takım değiştiren LÜE abileri Rashica FB olursa şaşırmayın dedi defalarca.

Sonra Rashica için bizim taraftan kulübü satmak istiyor, yüksek fiyat isteniyor dendi.

Almak için değil, rakibinin güçlenmesini engellemek için yapılan haberleri de Galatasaray duruşu ve kalitesi ile patlatıyor birer birer.

Tete ile de Zaha ile de dirsek temasının lanse edildiği gibi Fenerbahçe sonrasında değil öncesinde olduğunu, kompleks ile hareket eden Fb'nin ise kendi kalesine gol attığını düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt