Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.782
- 18.882
- 1.188
Helyum gazi götünden ceken olsa keske suan space de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali onlara 36 yaşında emekli bi dünya yıldızı alır hemen yine unuturlar herşeyi. Malum parti kitlesi gibilerKadıköy de umarım bir Zaha bir Tete bir de Icardi saplasın da tribünleri aşağıya indirelim. Muhtemelen bu senaryoda stadı komple yakarlar.
Alakası yok , YouTube videolarına göre izlenirse Sabri de Dani Alves kadar iyiparedes ismi geçenlerin hepsinden iyi yav
Bunlar hala space odasi aciyormu?Crespo Torreira'dan iyi dedi biri space'de.
Evet gerçekten bunu söyledi.

Tete beleş fırsat transferi diye alındı bence zaniolo gibi. ihtiyaç sebebiyle değil yaniTete geliyorsa Rashica alınmayacağı içindir
Kulübü gıcıklık yapıyor
Zaniolo babası her fırsatta oğlum Galatasaray'da mutlu diyor
Yatırım amaçlı olabilir evetTete beleş fırsat transferi diye alındı bence zaniolo gibi. ihtiyaç sebebiyle değil yani
Bizim bu transferler ve şikeci yangın tayfanın baskıları kOÇ'umu panik transferlerine sürükleyecektir.
Ben bunların space odalarını fazla takip etmiyorum da bugün boş günüm olduğu için denk geldim forumda link'i paylaşıldığı için girip bakayım dedim.Bunlar hala space odasi aciyormu?![]()
Yusuf- Basel, Morutan-İtalya veya bir ihtimal Arabistan, Yunus- İngiltere veya Fransa haberleri var bir tek Zaniolo ile net bir haber yok.bu transfer herşeyden öte zaniolodan bağımsız konuşulamaz
belli ki tete rashica geliyorsa morutan yusuf zaniolo ve hatta yunus gidiyor
dün trans bitti demiştin
Rashica'nın sadece defansif katkı verdiğine dair ciddi bir yanılgı var etrafta. Asıl mühim olayı ofansta takımın hücum repertuarını genişletmesi. O tarz bir oyuncumuz yok. Dk ortalamasına göre gol asist istatistiği de gayet iyi. Orta saha transferi kurtarmaz onun yokluğunu.Defansif gücü yüksek bir orta saha alırsak Rashica’ya da pek gerek kalmaz.
Ama bence Zaniolo satılacak. Nelsson’da olabilir ama.
İyi herif bu arada.biz dominguezi de alsak bunları topitop ederiz z