Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TT ile Hıyarmarkt değerimiz kaç mio oldu? İngiliz Trollfootball sayfasının, kanepedeki kadının(FB) başında 5 siyahi erkeğin(Ekibimiz) bulunduğu malum fotoğraf paylaşımının anlamı giderek daha da belirginleşiyor!!

TT ile Hıyarmarkt değerimiz kaç mio oldu? İngiliz Trollfootball sayfasının, kanepedeki kadının(FB) başında 5 siyahi erkeğin(Ekibimiz) bulunduğu malum fotoğraf paylaşımının anlamı giderek daha da belirginleşiyor!!
Fenere beşiktaş kadar fark atmak üzereyiz muhtemelen kuduruyorlardır. :asd:

İlkeyin fesih durumu olursa 30-40 maaşa araplara gider.Araplar yüzünden alamadığımız ilk adam olur bence çünkü bu araplar olmasa öyle bir durumda kesin bizde derdim

Sabahtan beri Hastanenin işleriyle uğraşmaktan kafayı yedim şükür pijamamı çektim çayımı koydum. Evet beyler son durum nedir neler değişti son 24 saatte

Space de bizim topculara beddua edenler Allah sizi bildigi gibi yapsin serefsizler siz daha bekleyin bu baslangici sizi rezil etmeye devam edecez sövmek istiyom ban yicem sinirimi bozdu kus beyinli götler

Şampiyonlar ligine kalırsak bence Sergio ve mico gidecek, 2 orta saha alacaz. Parades alsak bile bir 8 daha bekliyorum Sergio gidişi ile birlikte. Stoper de aliriz kesin.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar Tete gol atarsa anons nasil yapilir?

Su sekilde cevap verin:

Anonscu: „…“
Taraftar: „…..“

Bu çalım muhabbetlerinin sanki bi tık bku cıktı artık tamamen lige ve avrupaya odaklanmak gerekiyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tete Leicester'da berbattı, şüphelerim var umarım faydalı olur. Şu ana kadar aldığımız adamlar arasında bana göre en şüpheyle yaklaştığım isim.
Leicester'da herkes berbattı geçen sene. Lyon'da çok iyiymiş. Ama tutmuş Rashica varken bilemedim. Zaniolo'nun 30 üstüne satılması Rashica'nın ve orta sahaya Gundeozi veya Fofana gibi birinin gelmesi en iyi senaryo olur gibi.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt