Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tete hayırlı olsun. Açık konuşmak gerekirse Zahanın geldiği ve Rashicanın geleceği noktada Tete çok mu gerekliydi? Bilmiyorum. Ama Shakhtar döneminde ve Lyon dönemlerinde çok iyi işler yapmış ve Leicester dönemindede iyi oynamış bir oyuncu. 23 yaşında ve Brezilyalı aynı zamanda. İyi taraflarından bakmak en doğrusu neticede biz taraftarız. Hoşgeldin
InCollage_20230809_170402030.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu Tete transferine pek isinamadim. Nedeni de sonunda buyuk ceza yeme sansimiz olmasi.

Kimse bana hukukcular incelemistir demesin. Omar olayinda da Torrent olayinda da ceza yedik. Tarihte cok daha baska ornekleri de var.

Bir risk/reward analizi yapmislardir. Insallah aldigimiz riske deger. Hayirlisi olsun.

Leicester'da herkes berbattı geçen sene. Lyon'da çok iyiymiş. Ama tutmuş Rashica varken bilemedim. Zaniolo'nun 30 üstüne satılması Rashica'nın ve orta sahaya Gundeozi veya Fofana gibi birinin gelmesi en iyi senaryo olur gibi.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Lyon’da attığı gol ve asistler hep ligin en kötü takımlarına karşı. Umarım iyi çıkar dediğim gibi ancak şüpheliyim.

Bu Tete transferine pek isinamadim. Nedeni de sonunda buyuk ceza yeme sansimiz olmasi.

Kimse bana hukukcular incelemistir demesin. Omar olayinda da Torrent olayinda da ceza yedik. Tarihte cok daha baska ornekleri de var.

Bir risk/reward analizi yapmislardir. Insallah aldigimiz riske deger. Hayirlisi olsun.
Aynı yaygara modeste transferinde'de yapıldı. Adamın 6 ay sözleşmesi kalmış savaş v.s fesih etmiş. İleride bi sıkıntı olursa en fazla bizden çıkan 2-3 milyon olur.

adamlar okadar ezikki çalım muhabbetleri yüzünden kac haftadır tokambimi nedir onu bile acıklayamıyorlar

Utanc verici bir basin toplantisi olmus

Ama adamlarin utanma duygusu kalmamis

Torrent'te zaten gönderirken tazminat ödeyeceğimizi biliyorduk hemen ödemeyelim diye yapılmış bir şeydi. Bahsettiğin olaylarla Tete bambaşka olay. Modeste'yi almamıştık böyle sonra ne oldu mesela? Salomon aldı Tottenham mesela.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt