Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.769
- 18.863
- 1.188
Zanio kalirsa 10 no ya gecer
———Icardi———
Zaha-Zaniolo-Tete
-Torreira-Paredes-
Avrupa icin su sekil olmaz mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Sapla renktaşım fenere saplamak bedava.bir kere de sahaya atlayip ben saplayabilir miyim?

benjamin tetteh gsdeTete listende yoksa nerden biliyorsun ne seviyede olduğunu da, daha iyisini alıcaz diyorsun?
Bu oyunculara kolaj yapıp övmeyi bırakırsan istediğini yapabilirim Yiğitciğim.Bana acilen Zaha Zaniolo Kerem ve Teteyi aynı anda sahaya konumlandır abi. Yani cidden Tete ve Zaha aynı anda inanılmaz gereksiz hamleler oldu.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Lyanco İtalya'da iyiydi. Eğer çok düşmediyse yanlış yapmışlar en iyi stoperleri olurdu.Tjknin İstanbula getirip sakat diye gönderdiği lyanco dün efl kupasında 90 dk oynamışne mal kulüp bunlar ya.Cidden akıllı rakibimiz kalmadı hepsi mal birbirinden.Kesin 3-5 kuruş için vazgectiler halbuki iyi adamdı
Lyon’da attığı gol ve asistler hep ligin en kötü takımlarına karşı. Umarım iyi çıkar dediğim gibi ancak şüpheliyim.Leicester'da herkes berbattı geçen sene. Lyon'da çok iyiymiş. Ama tutmuş Rashica varken bilemedim. Zaniolo'nun 30 üstüne satılması Rashica'nın ve orta sahaya Gundeozi veya Fofana gibi birinin gelmesi en iyi senaryo olur gibi.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynı yaygara modeste transferinde'de yapıldı. Adamın 6 ay sözleşmesi kalmış savaş v.s fesih etmiş. İleride bi sıkıntı olursa en fazla bizden çıkan 2-3 milyon olur.Bu Tete transferine pek isinamadim. Nedeni de sonunda buyuk ceza yeme sansimiz olmasi.
Kimse bana hukukcular incelemistir demesin. Omar olayinda da Torrent olayinda da ceza yedik. Tarihte cok daha baska ornekleri de var.
Bir risk/reward analizi yapmislardir. Insallah aldigimiz riske deger. Hayirlisi olsun.
Torrent'te zaten gönderirken tazminat ödeyeceğimizi biliyorduk hemen ödemeyelim diye yapılmış bir şeydi. Bahsettiğin olaylarla Tete bambaşka olay. Modeste'yi almamıştık böyle sonra ne oldu mesela? Salomon aldı Tottenham mesela.Bu Tete transferine pek isinamadim. Nedeni de sonunda buyuk ceza yeme sansimiz olmasi.
Kimse bana hukukcular incelemistir demesin. Omar olayinda da Torrent olayinda da ceza yedik. Tarihte cok daha baska ornekleri de var.
Bir risk/reward analizi yapmislardir. Insallah aldigimiz riske deger. Hayirlisi olsun.
Anonscu: „…“ Mateus Cardoso Lemos MartinsssssssssssssssssssArkadaslar Tete gol atarsa anons nasil yapilir?
Su sekilde cevap verin:
Anonscu: „…“
Taraftar: „…..“
Çaykur Rize deydi en sonbenjamin tetteh gsde
Dedigim gibi hayirlisi olsun.Torrent'te zaten gönderirken tazminat ödeyeceğimizi biliyorduk hemen ödemeyelim diye yapılmış bir şeydi. Bahsettiğin olaylarla Tete bambaşka olay. Modeste'yi almamıştık böyle sonra ne oldu mesela? Salomon aldı Tottenham mesela.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi