Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.252
- 18.410
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sana bu zorlu savaşında basarılar dilerimTweeter da çok kavga ettim adamlarla UEFA paylaşımlarının altında. Girmyaz bakalım Galatasaray falan diye hemen atlıyorlar Galatasaray small club falan diye...
yarabandi.bu bantlar ne işe yarıyor
Ekli dosyayı görüntüle 214235
Valla siz beğenin onlar bizi küçük görmeye devam etsin.sana bu zorlu savaşında basarılar dilerim
BB borcunu ödediğimizi açıklamışlardı, sanırım divan toplantısıydı.400 milyon lira bizim ödememiz, muhtemelen zaten ödedik bu parayı.
Gelen geliri BB’ye beyanla harcayabiliyorsun borcunu ödediysen. Ödemezsen gelirlerinin yarısına çöküyorlar, oradaki tavan kaç bilmiyorum.
Zani satılırsa ödeme karşılığı olduğu için o paraya bir engel koyulacağını sanmıyorum.
Normal yaw denswil menswil sacma sapan adamlara deli paralar verdilerTS nasıl 757 zarar edebilir yaw
Bu adamı takip etmeni tavsiye etmem. Geçen sene bir diyaloğumuzda Fenerle Beşiktaş hiç bir şeyi açıklamıyor dedim, alt limiti de verdim. Galatasaray hep limit üstü transfer yapıyor dedi. Kazımcan örneği verdim cevap bile vermedi.TS nasıl 757 zarar edebilir yaw
[MEDIA =twitter]1689344080461905920[/MEDIA]