Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genç yabancı oyuncu fetişi son bulsun artık. Yerli gençlerle olgun yabancıları eşleyip voltranı yaratalım. Hem biz kazanalım hem de yeniden ülke futbolunu sırtlayalım. Kerem-Icardi, Mertens-Barış linkleri hepimize feyzolsun.

diyelim olduda aldık bu kadroyu kurduk cl de yarı final zorlar mı bu kadro
Benim düşüncem büyük hiç belli olmaz danili kadro ile çeyrek gördük

Muslera
Boey Ramos Abdülkerim Angelino
Torreira Gravenberch
Tete Zaniolo Zaha
İcardi

Mevcut inter kadrosundan aşağı kalmaz inter iyi şansla final yaptı o yüzden belli olmaz bu işler kaldıki Galatasaray modunu açtı mı hava ya girdimi dehşet işler oluyor

Genç yabancı oyuncu fetişi son bulsun artık. Yerli gençlerle olgun yabancıları eşleyip voltranı yaratalım. Hem biz kazanalım hem de yeniden ülke futbolunu sırtlayalım. Kerem-Icardi, Mertens-Barış linkleri hepimize feyzolsun.

Mantiksiz

Hic bonservis kazanamayip batariz o zaman

Benim düşüncem büyük hiç belli olmaz danili kadro ile çeyrek gördük

Muslera
Boey Ramos Abdülkerim Angelino
Torreira Gravenberch
Tete Zaniolo Zaha
İcardi

Mevcut inter kadrosundan aşağı kalmaz inter iyi şansla final yaptı o yüzden belli olmaz bu işler kaldıki Galatasaray modunu açtı mı hava ya girdimi dehşet işler oluyor
Kerem'i 11'e yazmamak adama büyük saygısızlık. Tete ne ispat etti de Kerem'in önüne yazılıyor anlamadım.

Kerem'i 11'e yazmamak adama büyük saygısızlık. Tete ne ispat etti de Kerem'in önüne yazılıyor anlamadım.
Keremi Zaniolo yerine düşündüm aslında ama zanioloyu kessem Zaniolo neden yok denirdi teteyi daha izlemedik tabi ama hücum aksiyonları ve kontraya yatkınlığı dar alan becerisi daha önde

Burası huzurevi olmamalı. Eger Avrupada ciddiye alınmak istiyorsak kariyeri bitmiş yabancıları almayı azaltıp gençlere yonelmek önemlidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt