- 15 Aralık 2011
- 18.564
- 7.323
- 1.513
Ali Naci yanlıyor Erden başkana, gözlerden kaçmadı çakal ali.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30+ oyuncular alalım demiyorum. Olmamış yabancı almak yerine, iki sezondur yaptığımız gibi işler yapalım diyorum. Yani yönetimimiz doğru yoldadır.Burası huzurevi olmamalı. Eger Avrupada ciddiye alınmak istiyorsak kariyeri bitmiş yabancıları almayı azaltıp gençlere yonelmek önemlidir.
trde mevcut düzende kuluplere hiçbirşey olmaz batıklar ztnMantiksiz
Hic bonservis kazanamayip batariz o zaman
Forum kolpatorlarından birinin seni yemiş olabileceği ihtimaline ne dersin? Var mı irtibatta olduğun bunu yapabilecek birileri?..İyi olmaya çalışıyoruz. Gelen telefon baya şenlendirdi akşamımı tabi...
Yoğ tanınmayan yabancılara da yonelmek lazım. Tutarsa maddi anlamda cok para kazandırabilir, tempolu olurlar. Bazen Boey, bazen Assuncao gibi çıkarlar ama fahiş bonservis ödenmezse değer. Bu risklere girmemiz lazım ki Ajax Benfica gibi olalim30+ oyuncular alalım demiyorum. Olmamış yabancı almak yerine, iki sezondur yaptığımız gibi işler yapalım diyorum. Yani yönetimimiz doğru yoldadır.
Orasi net de ffp limit acisindan falan soyluyorumtrde mevcut düzende kuluplere hiçbirşey olmaz batıklar ztn
Türk oyuncular Avrupa'da pasaporta takılmıyor ki?Hem sınırdan dolayı kendin satmak istemiyosun
Hem pasaportundan dolayi yurtdisindan almiyorlar, aliyorlarsa da ederinin yarisini falan veriyolar
Tesekkurler
Yaw ne altyapisi allah askinaTürk oyuncular Avrupa'da pasaporta takılmıyor ki?
Ayrıca bu sistemi oturttuğunda alt yapıya daha çok önem vereceğin için alttan yerine yenisini koyup diğerini göndereceksin.
Teşekkürler.

Forum kolpatorlarından birinin seni yemiş olabileceği ihtimaline ne dersin? Var mı irtibatta olduğun bunu yapabilecek birileri?..
Bu değerlendirme doğrudur ancak Ramos bu değerlendirmeler üstü özel bir figürdür.Kadronda 2-3, bilemedin 4 tane satıp para kazanmayı hiç düşünmediğin tecrübeli pahalı yabancı bulunabilir ama onların bile çoğu 30-32 civarı olmalı... 33-34 üstü olanlar (kaleci hariç) 1-2 taneyi geçmemeli...
Onun dışında yerli yabancı herkes ya gelip 8-10 yıl tartışmasız hizmet vermeli (yerliler özellikle) ya da ileride aldığımızın üstünde fiyatlara satılma planıyla gelmeli...
Futbol kulübün ekonomisi böyle yönetilir. Marifet bunu yaparken de istikrarlı başarı yakalamak zaten. Her ne kadar Türkiye'de o da az çıkmasına rağmen ikisinden sadece birini yapmak o kadar da zor değil. Hem sahada başarılı olan hem de aynı anda ekonomiyi düzelten yönetim başarılıdır. Sadece birini yapıp diğerinde çuvallayan yönetim başarısızdır. Net...
Aralarında kan düşmanlığı olması dışında başka açıklaması olamaz şununBu arada ramos gelirse raşit gelmez
ayar oluyorum bunlaraZaniolonun iki gol sapladığı ifbliler gidişine sevinse anlarim da siz neye seviniyorsunuz anlamıyorum
PSG Kadrosu şampiyonlar liginde ne yapmıştı bizim aldığımız oyuncular ile şaka bir yana 2 3 sene önceki PSG Kadrosu tekrar bizde toplanacak herhalde