Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burası huzurevi olmamalı. Eger Avrupada ciddiye alınmak istiyorsak kariyeri bitmiş yabancıları almayı azaltıp gençlere yonelmek önemlidir.
30+ oyuncular alalım demiyorum. Olmamış yabancı almak yerine, iki sezondur yaptığımız gibi işler yapalım diyorum. Yani yönetimimiz doğru yoldadır.

30+ oyuncular alalım demiyorum. Olmamış yabancı almak yerine, iki sezondur yaptığımız gibi işler yapalım diyorum. Yani yönetimimiz doğru yoldadır.
Yoğ tanınmayan yabancılara da yonelmek lazım. Tutarsa maddi anlamda cok para kazandırabilir, tempolu olurlar. Bazen Boey, bazen Assuncao gibi çıkarlar ama fahiş bonservis ödenmezse değer. Bu risklere girmemiz lazım ki Ajax Benfica gibi olalim

Hem sınırdan dolayı kendin satmak istemiyosun

Hem pasaportundan dolayi yurtdisindan almiyorlar, aliyorlarsa da ederinin yarisini falan veriyolar

Tesekkurler
Türk oyuncular Avrupa'da pasaporta takılmıyor ki?

Ayrıca bu sistemi oturttuğunda alt yapıya daha çok önem vereceğin için alttan yerine yenisini koyup diğerini göndereceksin.

Teşekkürler.

Kadronda 2-3, bilemedin 4 tane satıp para kazanmayı hiç düşünmediğin tecrübeli pahalı yabancı bulunabilir ama onların bile çoğu 30-31 civarı olmalı... 33-34 üstü olanlar (kaleci hariç) 1-2 taneyi geçmemeli...

Onun dışında yerli yabancı herkes ya gelip 8-10 yıl tartışmasız hizmet vermeli (yerliler özellikle) ya da ileride aldığımızın üstünde fiyatlara satılma planıyla gelmeli...

Futbol kulübün ekonomisi böyle yönetilir. Marifet bunu yaparken de istikrarlı başarı yakalamak zaten. Her ne kadar Türkiye'de onu yapabilen de az çıkmasına rağmen ikisinden sadece birini yapmak o kadar da zor değil. Hem sahada başarılı olan hem de aynı anda ekonomiyi düzelten yönetim başarılıdır. Sadece birini yapıp diğerinde çuvallayan yönetim başarısızdır. Net...

IMG_6060.webp

;)

Kadronda 2-3, bilemedin 4 tane satıp para kazanmayı hiç düşünmediğin tecrübeli pahalı yabancı bulunabilir ama onların bile çoğu 30-32 civarı olmalı... 33-34 üstü olanlar (kaleci hariç) 1-2 taneyi geçmemeli...

Onun dışında yerli yabancı herkes ya gelip 8-10 yıl tartışmasız hizmet vermeli (yerliler özellikle) ya da ileride aldığımızın üstünde fiyatlara satılma planıyla gelmeli...

Futbol kulübün ekonomisi böyle yönetilir. Marifet bunu yaparken de istikrarlı başarı yakalamak zaten. Her ne kadar Türkiye'de o da az çıkmasına rağmen ikisinden sadece birini yapmak o kadar da zor değil. Hem sahada başarılı olan hem de aynı anda ekonomiyi düzelten yönetim başarılıdır. Sadece birini yapıp diğerinde çuvallayan yönetim başarısızdır. Net...
Bu değerlendirme doğrudur ancak Ramos bu değerlendirmeler üstü özel bir figürdür.

PSG Kadrosu şampiyonlar liginde ne yapmıştı bizim aldığımız oyuncular ile şaka bir yana 2 3 sene önceki PSG Kadrosu tekrar bizde toplanacak herhalde

ali naci nevzat gibi neredeyse hiç haber alamayıp sallayan adamlar zarar veriyor kulübe

dünden bu yana tete için 5 tane farklı rakam geçti

haberi alamamışsın işte ne diye sallıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt