Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kemal korkmaz diye general var:)
Doğrudur

200EF7CE-3D5F-4A1B-951E-B1500C218B85.webp

Bu değerlendirme doğrudur ancak Ramos bu değerlendirmeler üstü özel bir figürdür.

Ben onu Ramos için yazmadım ama Ramos'un gelmesi konusunda fikrim ikiye ayrılıyor. Eğer öyle çok astronomik rakamlara ve "ben varsam kesin ben oynarım" tavırlarıyla gelecekse ve dolayısıyla sakatlık olmadığı ya da hani "sahaya her maç mıçsa daha iyiydi" seviyesinde kötü oynamadıkça CL maçları başta mutlaka 11 oynayıp, Nelsson'u devamlı kulübeye hapsedecekse sıcak bakmıyorum, çünkü Nelsson CL'de oynatıp parlatmak ve değerini artırmak istediğimiz yabancı stoperimiz. Bu sene CL'de kulübede kalırsa 5 kuruş para kazanamayız kendisinden. O yüzden Ramos biraz gönül indirip lider karakterli bir rotasyon oyuncusu olarak gelirse o zaman güzel olur diye düşünüyorum. Ramos o rolü kabul edecek biri gibi gelmiyor bana ama ediyorsa (önceden konuşulması lazım projenin nasıl bir parçası olacağı) o zaman başımın üstünde yeri var.

Monaco Gedson için 30 milyon euro teklif etmiş bjk reddetmiş. 50 milyon euro istiyorlarmış. Kaynak Hürriyet 😂😂
Gedson'u sevmek zorundalar. Kötü de oynasa kötü demeyecekler. Geçen sezon kötü diye bir ara yedek kaldı. Şikayet ediyolardı çok da iyi değil diye. Noldu yine süperstar. Mecburlar.

Ben onu Ramos için yazmadım ama Ramos'un gelmesi konusunda fikrim ikiye ayrılıyor. Eğer öyle çok astronomik rakamlara ve "ben varsam kesin ben oynarım" tavırlarıyla gelecekse ve dolayısıyla sakatlık olmadığı ya da hani "sahaya her maç mıçsa daha iyiydi" seviyesinde kötü oynamadıkça CL maçları başta mutlaka 11 oynayıp, Nelsson'u devamlı kulübeye hapsedecekse sıcak bakmıyorum, çünkü Nelsson CL'de oynatıp parlatmak ve değerini artırmak istediğimiz yabancı stoperimiz. Bu sene CL'de kulübede kalırsa 5 kuruş para kazanamayız kendisinden. O yüzden Ramos biraz gönül indirip lider karakterli bir rotasyon oyuncusu olarak gelirse o zaman güzel olur diye düşünüyorum. Ramos o rolü kabul edecek biri gibi gelmiyor bana ama ediyorsa (önceden konuşulması lazım projenin nasıl bir parçası olacağı) o zaman başımın üstünde yeri var.
Nelsson gönderilmezse Ramos'u almazlar. Rotasyonu kabul ediyor demektir geliyorsa. Kolay değil Nelsson'u kesmek.

Az önce ismi gizli bir yönetici abimden aldığım bilgiler;

- Tete bizde oynamadan kiralık PSV’ye gidiyor.
- Kerem Marsilyanın 22M teklifini reddetmiş.
- Zaniolo 35M teklife rağmen gitmem diyormuş.

Yorumlamak size kalmış kolpdaşlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zaniolo değerini buldu mu gitmeli devre arası yollasanda serbest kalma bedeli aynı olacak, kaldı ki Kerem Zaha Mertens Barış Tete Yunus kim kenarda oturacak al Rashica'yı yolla Zaniolo'yu mali anlamda da rahata geçelim. Bu arada Nelsson'da gitmeli potansiyeli bu kadar, boey mesela hala gelişiyor kalmalı, Ramos'a gelmesin demekte ayıp resmen, daha iyi ve tecrübelisini nereden bulabilirsin, adam lider en önemlisi.

Muslera
Boey Ramos Abdülkerim Angelino
Torreira Paredes
Tete Zaha Kerem
İcardi

Ligde KeremD Barış Kazimcan rotasyonu ile yerli sorunu çözülür.​

Az önce ismi gizli bir yönetici abimden aldığım bilgiler;

- Tete bizde oynamadan kiralık PSV’ye gidiyor.
- Kerem Marsilyanın 22M teklifini reddetmiş.
- Zaniolo 35M teklife rağmen gitmem diyormuş.

Yorumlamak size kalmış kolpdaşlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi​
1691602543977.webp

başımızda burak elmas yok 13. olan vasat gs yok leş fb yok herkes kendine gelecek erden timur avrupa kulübü nasıl olunuyor alayınıza öğretecek vura vura türk kafaları sizi
önce avrupada gerçekten başarılı olalım da sonra Avrupa kulübü fln deriz, sadece transferle olmuyor zira. 21/22 sezonu AL performansini geçsin

başımızda burak elmas yok 13. olan vasat gs yok leş fb yok herkes kendine gelecek erden timur avrupa kulübü nasıl olunuyor alayınıza öğretecek vura vura türk kafaları sizi

Ama nasıl olur, emoji ppli bir arkadaş, sezon sonunda kupanın tadicin ellerinde kalktığını görür gibiyim demişti

Kadrosunda Nelsson, Boey ve Zaniolo'nun olduğu takımın taraftarı genç yabancı fetişi son bulsun diyor. Bu adamlar hem çok iyi performans veriyor hem nispeten maaşları düşük hem de kuvvetle muhtemel üç vakte değerlerini bulup satılacaklar. Neden vazgeçelim ki ?

Mahallelerinde top oynayacak yer olmayan, yetiştirici yetiştiremeyen ülkenin altyapısına güvenip yola çıkılmaz, iki iki dört. Sende allahın köyüne akademi kurup o köyden Kroos'u bulduracak çıkartacak sistem yok Almanya'daki gibi. Honigstein'ın Alman futbolunun yükselişine dair yazdığı kitapta bu işi bizim gibi bir ülkenin neden kotaramayacağını iyice kavradım, merakı olanlara da tavsiye ederim. Böyle büyük harcamalar yapıp, böyle verim alındığını ne biz görürüz ne bizim torunlarımız bu ülkede.

Altyapidan duzenli adam cikmasi icin en az 8-10 senelik cok iyi yatirim yapmak lazim tesisi antrenoru bilmemnesi. Dedigin sey komik oldugu icin guldum.

Neyse nelssonu kazanc olarak gormuyormussun daha konusmanin bi anlami yok ortak paydada bulusmak imkansiz
Evet görmüyorum. Bonservisine 7m€ verdin. Yıllık ortalama 1m€ verip 3 senedir oynattığın oyuncunun sana maliyeti zaten en az 10m€ olmuş. Bunun bonusu, primi, ekstra harcaması vs var. Bu adamı 20+ a satmadan bu satıştan kâr ettin sayamazsın kendini. Aradaki fark onun yerini doldurmana yetmez.

Senin ülkende yabancı sınırı varken de ya tutarsa diye 10 tane genç yabancı alıp deneme şansın da yok. O yüzden alt yapına ne yapman gerekiyorsa onu yapacaksın. Gerekirse 10 sene sonrasını planlayıp yine yapacaksın. Futbolda bile tüketim ekonomisine alıştırdılar milleti, normali bu sanıyoruz :)

Türk oyuncular Avrupa'da pasaporta takılmıyor ki?

Ayrıca bu sistemi oturttuğunda alt yapıya daha çok önem vereceğin için alttan yerine yenisini koyup diğerini göndereceksin.

Teşekkürler.
Alt yapıya önem vermenin meyvelerini 5-10 yılda toplamaya başlarsın; o da senede 1 adet A takım oyuncusu olursa gayet iyidir. O imrenilen altyapı takımları çok farklı kaynaklardan beslendikleri halde çoğu zaman fazlasını yapamıyorlar...

Kapasitesi olsun olmasın, alt yapıda biraz dikkat çeken oyunculara harala gürele süre vermekle A Takıma yıldız oyuncu yetiştirilebileceğini inatla iddia edenlerden de fena halde bıkkınlık geldi artık. Futbol, öyle temennilerle filan şekillenen bir oluşum değil ve olmayacak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt