Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben onu Ramos için yazmadım ama Ramos'un gelmesi konusunda fikrim ikiye ayrılıyor. Eğer öyle çok astronomik rakamlara ve "ben varsam kesin ben oynarım" tavırlarıyla gelecekse ve dolayısıyla sakatlık olmadığı ya da hani "sahaya her maç mıçsa daha iyiydi" seviyesinde kötü oynamadıkça CL maçları başta mutlaka 11 oynayıp, Nelsson'u devamlı kulübeye hapsedecekse sıcak bakmıyorum, çünkü Nelsson CL'de oynatıp parlatmak ve değerini artırmak istediğimiz yabancı stoperimiz. Bu sene CL'de kulübede kalırsa 5 kuruş para kazanamayız kendisinden. O yüzden Ramos biraz gönül indirip lider karakterli bir rotasyon oyuncusu olarak gelirse o zaman güzel olur diye düşünüyorum. Ramos o rolü kabul edecek biri gibi gelmiyor bana ama ediyorsa (önceden konuşulması lazım projenin nasıl bir parçası olacağı) o zaman başımın üstünde yeri var.
1 milyon euro versek maçlarda oynamayacaksın sadece videolarda gozukeceksin desek kabul eder mi?

Halukları izliyorum şu anda. Bir çok kişiye ceza aldıran herif tahmin ettiğimden bile betermiş.

Alt yapıya önem vermenin meyvelerini 5-10 yılda toplamaya başlarsın; o da senede 1 adet A takım oyuncusu olursa gayet iyidir. O imrenilen altyapı takımları çok farklı kaynaklardan beslendikleri halde çoğu zaman fazlasını yapamıyorlar...

Kapasitesi olsun olmasın, alt yapıda biraz dikkat çeken oyunculara harala gürele süre vermekle A Takıma yıldız oyuncu yetiştirilebileceğini inatla iddia edenlerden de fena halde bıkkınlık geldi artık. Futbol, öyle temennilerle filan şekillenen bir oluşum değil ve olmayacak...
Senede 1 adet oyuncu çıkaran bir sistem gayet başarılıdır bu arada. Genç yerlilerin tamamı altyapı olmak zorunda da değil keza. Yurt içi scouting ağı da bu yapının içinde.

genç topcu bu kulüp için çok önemli. tecrübe de lazim ama gelir kaynağı genç topçu olur, oyunun tempolu olması da genelde onlar sağlar. illa her mevkiye garanti isim almaya gerek yok, bazen o riski almamiz gerekiyor

babel feghoulili sezonda bunu yeterince yapmadık, sonuç aşırı ağır bir takım

SON DAKİKA! 🔥🔥🔥🔥

Şimdi Erden Timur aradı. Sen bu Ramos'a ne dedin? Senle konuştuktan sonra 1m Euro düştü talep ettiği fiyattan diye soruyor. Dedim böyle böyle dedim. İyi demişsin diyor. Dedim daha da düşer o. Evet dedi, pazarlık halindeyiz zaten, sayende inadını kırdık, biraz daha düşürürüz... Sana güveniyoruz dedim. Kapattık...

Zaniolo 35 out
Fofana 25 in
Paredes 5 in
Rashica 5 in
Fit olur muyuz?

kolpalar o yönde
fatih-terim-galatasaray.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt