- 17 Eylül 2018
- 20.514
- 23.417
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu iş olur.
Ben inanmadım demedim.Ben dedim ama benim konuşmamdan sonra aradaki fark azaldı diye... Bana inanmadınız, bak ne oldu şimdi?![]()

Turpla beni aynı mesaj içeriğinde kullanmaya devam edersen ikinize de saplayıp aynı hücreye atıcam.Sergio ramos Galatasarayimiza h.o Via : @Keramettin TANRIVERDİ and @Murat Saylak
50ye oyuncu satsak bile 25e oyuncu alacağımızı sanmıyorumZaniolo 35 out
Fofana 25 in
Paredes 5 in
Rashica 5 in
Fit olur muyuz?
boktan bir espiriyi amma uzattın yavBen dedim ama benim konuşmamdan sonra aradaki fark azaldı diye... Bana inanmadınız, bak ne oldu şimdi?![]()
4 milyonun bizim icin cerez parasi olarak gorulmesi cok garibime gidiyorRamos 3-4milyona oynayacaksa gelsin.Nelson-Abdül varken neden böyle bir hamle yapıyoruz onu da pek çözemedim
zaniolo niye istesin ki boyle biseyiZaniolo ile sözleşme yenileyip serbest kalma bedeli 75m yapılmalı
boktan bir espiriyi amma uzattın yav
Perşembe yarınki perşembe mi?Gökhan Dinç: "Parades ve menajeriyle Perşembe günü görüşme olacak. Galatasaray'ın perşembe bir işi olabilirmiş o yüzden Cuma'ya da sarkabilir."