Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haluk pek evden çıkmıyor diye biliyorumHaluklar sokakta nasıl rahat geziyor acaba. Bu deli insanlar hiç taciz etmiyor mu. Bugün daha da hardcore girdiler. Sabuncu beyi uyku tutmaz bugün
Bu ekibin kurduğu kadroyu uğur karakullukçu övüyordu. 13.bitirdik ligi![]()
bu ekip müstehak bazılarına
Ya sosyal medyada dayilik yapan 10 adamdan 9 u karısının sözünden çıkmayan tipler , dışarda kuzu hepsi.Haluklar sokakta nasıl rahat geziyor acaba. Bu deli insanlar hiç taciz etmiyor mu. Bugün daha da hardcore girdiler. Sabuncu beyi uyku tutmaz bugün
Ben olsam ben de çıkmam, çok dik konuşuyorlarHaluk pek evden çıkmıyor diye biliyorum![]()
öğretici liderse gitsin stoper kursu açsınRamos son 10 yılın Avrupa'daki en fenomen stoperidir şu anda en pahalı dediğin Van Dijk'a sorsan idolüm diyecektir... Öyle bir adam ki duran topta rakip ceza sahasına arkadaşlarını yerleştiren herkese duracağı yeri gösteren tam bir öğretici lider ...
Nelson 20-25 bandına biraz zor gider gerçekçi olmak lazımNelsson 20-25'e gider, Ramos + potansiyelli genç bir stoper gelirse olabilir. O zaman Ramos'un tecrübesinden %100 faydalanırsın.
Sanırım plan o. Martin Vitik ismi de ciddi görünüyordu.Nelsson 20-25'e gider, Ramos + potansiyelli genç bir stoper gelirse olabilir. O zaman Ramos'un tecrübesinden %100 faydalanırsın.
artı ramos yerine samet akaydin![]()
bu ekip müstehak bazılarına
Bu dedigine ben de ok derim bu arada, nelsson varken sacmalikNelsson 20-25'e gider, Ramos + potansiyelli genç bir stoper gelirse olabilir. O zaman Ramos'un tecrübesinden %100 faydalanırsın.
al lig,ztk,süper kup ekleyelimRamos yürüyen kupa makinası
![]()
Katılıyorum ramos gelirse nelsson gitti diye anlarım, aksi halde sazonovu alalım yedeğe olur oBu dedigine ben de ok derim bu arada, nelsson varken sacmalik