Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolo ve nelson satılır büyük ihtimal yoksa ramos ile görüşmezler zaten. Tete de boşuna alınmadı bence

Reklam yapmak istiyorsan para gömersin Ramosa varsa paran değer mi değer.. 1-2 sene gelir oynar da.. bu bir tercih meselesi. nelsson 13 yaş genç.. akerim birçok sebepten dolayı zaten vazgeçilmez ki (sol ayak, yerli olması) bana göre bizim en iyi defans oyuncumuz.. bence Ramos yerine seri (hızlı) pozisyon bilgisi iyi bir oyuncu almamız gerek. defans bölgesine de çeşitlilik katmış oluruz. savunmayı önde kuracağız bir çok maçta dolayısıyla bence şart. ben bunu çok zamandır söylüyorum da şimdi genel bir kanı oluştu çoğu platformda stoper gerekliliği. demek ki iki avrupa maçı izlemeleri gerekiyormuş..

Eğer Nelsson satılmışsa üstüne "kabul edilebilir" maliyetle Ramos + genç bir potansiyel alırsın. Ramos'un sende oynaması sana sponsor çeker bir kere. Tüm dünyada yapacağın PR da cabası.

Hedefi olan bir takım olarak hem kaliteden düşmezsin, hem de arkasından stoper yetiştirirsin. Nelsson gibi mükemmel bir adamdan geçiş olacaksa bu yöntem en iyisi. Ha Nelsson gitmiyorsa ve 3-4-3 gibi bir plan da yoksa zaten Ramos ismi için bu maliyetlere girmezler. Akıl var mantık var.

C143D222-FD7D-434E-8996-124CACFA3916.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt