Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birde şöyle düşünün Nellson kaldı ama ara transferde teklif geldi kendide bastırdı gitti.O arada uygun birini bulmak kolay değil.Yönetim hemen hemen her ihtimali düşünüp gayet akıllcı işler yapıyor.Transferde %100 isabet olmuyor illa bir kaç beklentiyi karşılamayan transferde olacaktır.

🔥
20230810_003053.webp

Boş yapma da Ramos gelince kimin yerine oynayacak ondan bahset
simdi senin zaha’da sozun vardi. boyle isim gelince bir durur bakar keyfine varirsin.

takim planini bilmiyorum. okan hoca ne dusunuyo bilmiyorum. ben 3 lu bile oynatirdim valla takimi daha rahatlatirdi.

kimin gidip gelicegi belli olmadigi icin yorum yapmak zor. bu isme karsi gelmek de zor. ben vericegi performanstam suphe de etmiom yatmaz da bence o yuzden bakalim.

Birde şöyle düşünün Nellson kaldı ama ara transferde teklif geldi kendide bastırdı gitti.O arada uygun birini bulmak kolay değil.Yönetim hemen hemen her ihtimali düşünüp gayet akıllcı işler yapıyor.Transferde %100 isabet olmuyor illa bir kaç beklentiyi karşılamayan transferde olacaktır.
Dogru ramos gelecege yonelik de bir hamle olur

Bu da yeni cikti.... oyle iyi adamsa niye baskasi ilgilenmiyo?! Sana ne? Hem nerden bilyosun? Topcularin, menajerlerin telefonunu mu dinliyosun?

simdi senin zaha’da sozun vardi. boyle isim gelince bir durur bakar keyfine varirsin.

takim planini bilmiyorum. okan hoca ne dusunuyo bilmiyorum. ben 3 lu bile oynatirdim valla takimi daha rahatlatirdi.

kimin gidip gelicegi belli olmadigi icin yorum yapmak zor. bu isme karsi gelmek de zor. ben vericegi performanstam suphe de etmiom yatmaz da bence o yuzden bakalim.
Zaha zaten yabancı olan bölgeye geldi, gelmese 10 numara alınacaktı. Benim o söylemim bu mantık altında geçerliydi.

Ramos Akerim yerine oynayabilir o da seni ligde ortada bırakır.

3lü oynama ihtimalimiz yok 2li oynanacak anca ŞLde o da belki olur

Haluklar söylemese inanmazdim ama ramos’a ilgi varsa nelsson’in gitme ihtimaline karsi düsünülüyordur

Diger türlü pek mantikli degil

Stoper de rotasyon yapmak riskli

Stoper tandemi gerekirse 40 mac oynayacak,sakatlik ve cezali durumlarda alternatif kimler ise onlar oynayacak

1 sezon daha kalsa değerini düşüreceğini düşünüyorlar o zaman bunu mu anlamalıyım
yani aynı fiyata veya daha fazlasına sezon sonu satamayız
Ben iddialıyım satamazsın. Okan hocanın oyun düzeninde zanioloya yer yok gibi. Kanat desen değil, forvet desen değil. 3-5-2nin ileri ucunda takılır sadece. 2 sene sonra para etmez zaniolo

serbest kalma maddesini 35 koydurmayı zaniolo istedi, planı farklıydı buraya gelince fikri değişti galba taraftar sayesinde.15 ödediğin adamın 35 maddesi mi olur herkes bunu kulübün planı sandı şimdi tüm medya bunu gs satmak istiyora yorumluyor biraz kafa...

1 sezon daha kalsa değerini düşüreceğini düşünüyorlar o zaman bunu mu anlamalıyım
yani aynı fiyata veya daha fazlasına sezon sonu satamayız
kotu bir sezon gecirirse, sakatlanırsa, yedek kalırsa degeri düşer. daha fazlasına satma ihtimali zaten yok. getirisi olmayan riski almak salaklık olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt