Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaniolo out >> tete in bir tık üzer. zaniolo bizde oynadığı 5-6 maçtan ibaret bir topçu değil.

yavaş yavaş sakatlıkların psikolojisini atlatıp form tutmaya başlıyordu. cl'de zahayla birlikte en çok işimize yarayacak oyuncu kendisi.

1 sezon daha kalmasını çok isterim, kepaze bile olsa verdiğimiz bonservisi (15 mil €) her türlü çıkaracaktır.
15 milyon € su piyasada hicbirsey, ah su döviz krizi olmasa baya baya öttürecekmisiz avrupayi

Bence Tete şampiyonlar liginde performans gösterip tekrar avrupaya selektör yaparsa seneye Zaniolo gibi büyük bir rakam satılacaktır.

6 ay once 15m Euro alin
6 ay sonra 30m euroluk sattin

13-15m arasi kar, yarisi bankaya gitcek

O parayla bir 8 numara + Paredes + Rashica +

kapatiriz gibi
Bütün yazdıkların yanlış yukarıdaki.

Son uyarım, kolpaya son ver.

Zaniolo gibi hem popüler hem de gole bu kadar yakın adamı kaybetmek üzücü olacak.

Neyse Tete, Ramos, Zaniolo derken ana ihtiyaç hala boşta.

Eldeki kullanılabilir bütçe orta saha transferine harcanmalı, boş fantezi peşinde koşma vakti değil.

Ramos da gelirse bu kadar üst seviye yabancılarla dolu kadro sıkışık fisktürde sıkıntı olmaz da avrupadan elendikten sonra ligin sonlarına doğru nasıl yedek oturturacaksın hatta kadro dışı bırakacaksın bunları onu düşünüyorum ben.Geçen sene 38lik gomis bile sıkıntı çıkardı zor bir yükün altına giriyor Okan hoca insallah altından kalkabilir.

2 sene önceki Randers maçının görüntüleri düştü önüme. İzleme hatasını yaptım canım sıkıldı sabah sabah. Allahını seven üstüme güzel haber atsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt