Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolo gibi hem popüler hem de gole bu kadar yakın adamı kaybetmek üzücü olacak.

Neyse Tete, Ramos, Zaniolo derken ana ihtiyaç hala boşta.

Eldeki kullanılabilir bütçe orta saha transferine harcanmalı, boş fantezi peşinde koşma vakti değil.
Lucas Moura'yı da alalım sonra bakalım orta sahaya derim.

Bu bankaya gidecek muhabbeti çok saçma o borcu her türlü ödeyeceğiz transfer gelirinden ödemişsin,sponsorluk gelirinden ödemişsin bir farkı yok.
Zaniolo satilmazsa para ödenmeyecek inancı harbiden tuhaf. Bu arada bu saatten sonra x gitmez y gitmez muhabbeti bizim için geçerli değil biz son gün takımın kaptanını satan takımız herkes her an gidebilir yok lig baslamis yerine adam alınmamış vs detay değil kafamızdaki parayı verdiklerinde herkesi göndeririz

Zaniolo gibi hem popüler hem de gole bu kadar yakın adamı kaybetmek üzücü olacak.

Neyse Tete, Ramos, Zaniolo derken ana ihtiyaç hala boşta.

Eldeki kullanılabilir bütçe orta saha transferine harcanmalı, boş fantezi peşinde koşma vakti değil.
Zaniolo giderse üzülürüm. Her an skoru degistirebilecek 1 oyuncu.

1691648582529.webp

İzlemedim bu adamı ama geçen bir videosu denk gelmişti, topa çok iyi vuruyor. BJK'ya gelme dedikodusu bile çıkıyorsa vardır bir sıkıntısı diye düşünüyorum.
Bazen sırf bu adam için FM'de hile yapmışlığım çoktur aradığımız adam diyemem ama keşke bize gelse

İzlemedim bu adamı ama geçen bir videosu denk gelmişti, topa çok iyi vuruyor. BJK'ya gelme dedikodusu bile çıkıyorsa vardır bir sıkıntısı diye düşünüyorum.
Zamanında Genk Tjk’yi 4-2 yenmişti.

Bu, Samatta ve Maehle dağıtmıştı bunları, oradan hatırlıyordur Şenol da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt