Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fulham fred için man utd'ye 20 milyon sterlin teklif etmiş. fred işi yattı. anlaşılan parades gelecek bu gidişle.

Umarım zaniolo gitmez ama başka türlü de bir formül oluşturamıyorum tete vs derken.
CL için en doğru profil zaniolo olurdu. Açık alanda durduramazlar. Bakalım umarım planlar iyi yapılmıştır...

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ramos + arkasina Wonderkid stoper almak ne kadar mantikli olur? Ramos 2 senelik sözlesme ister diye düsünüyorum ben ve gecen sene gibi sakatlik sorunu yasamazsa, kupa haric belki kücük sakatliklar ve cezalar yüzünde 5-6 ekstra mac kacirsa, o wonderkidin garanti 10-12 mac civari oynama sansi olur.

1. bu adam o kadar az macla nasil gelisecek? 2. öyle wonderkid cocuk bize yedek olmaya gelmeye sicak bakar mi?

Zaniolo giderse üzülürüm. Her an skoru degistirebilecek 1 oyuncu.
Kerem, Zaha, Icardi, Tete, Merteens skoru değiştirecek oyuncu çok bizde, bu kadar lüks kimde var.
Zaniolo potansiyeli ile çok şey vadediyor ama fb maçından önce IQ 30 bu adamın diye yorumlarda vardı bir maçla efsane oldu, hazırlık maçlarında yine topu alıp amrabat vari çalımlar atmaya kalkıyordu yani çok dengesiz bir oyuncu güvenipte yola çıkılmaz, gitti diye üzülmem ben hele 30 milyon getiriyorsa..

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt