Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geldiği günde yazmıştım Zaniolo bizim için hem sakatlık hem mali açından büyük bir riskti. Boyumuzu aşan bütçelere girmiştik. Hoş gerçi bu yıl daha da girdik.

Fb maçına kadar kimsenin 30 üstü para vereceğini sanmıyordum. Oyun yapımıza uymamasının dışında bence hala ham bir oyuncu. Yaşı 24 ama yalan yok Kerem'in sağladığı gelişimi mental olarak sağlamamış.

Yaşadığı ağır sakatlıkların da elbette payı büyük fakat karakter olarak da çok ham birisi. Umarım bahsedilen rakamlara elden çıkarırız. Bir an önce olmasını istiyorum çünkü bu riskten bana göre bir an önce çıkmak lazım. Gitmese de sonuna kadar destekleriz büyük yatırım yaptık ama umarım 30'a falan vermişizdir. :red:

Sadece 4 yabancı imkanı varken, uzun süredir bir arada oynayan ama Avrupa tecrübesi biraz sınırlı kaliteli Türklerin yanına Hagi-Popescu-Taffarel getirmek ile takımda zaten 459348793876 tane maliyetli ve kariyerli yabancı varken ve parlatıp satıp para kazanma niyetimiz olan 3 oyuncudan biri aynı mevkide oynarken üstüne Ramos almak arasında, oyuncuların profilinden bağımsız, kadro planlaması ve ekonomi açısından bazı farklar olduğunu anlamak için dahi olmaya gerek yok diye düşünüyorum. Buna rağmen de asla gelmesin demiyoruz tabi...
Sezai Yel isim mi degistirdin?

3175e5610c7fd6412d6685fee1054090.jpg

🤦🏻‍♂️

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt