Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geldiği günde yazmıştım Zaniolo bizim için hem sakatlık hem mali açından büyük bir riskti. Boyumuzu aşan bütçelere girmiştik. Hoş gerçi bu yıl daha da girdik.

Fb maçına kadar kimsenin 30 üstü para vereceğini sanmıyordum. Oyun yapımıza uymamasının dışında bence hala ham bir oyuncu. Yaşı 24 ama yalan yok Kerem'in sağladığı gelişimi mental olarak sağlamamış.

Yaşadığı ağır sakatlıkların da elbette payı büyük fakat karakter olarak da çok ham birisi. Umarım bahsedilen rakamlara elden çıkarırız. Bir an önce olmasını istiyorum çünkü bu riskten bana göre bir an önce çıkmak lazım. Gitmese de sonuna kadar destekleriz büyük yatırım yaptık ama umarım 30'a falan vermişizdir. :red:

Burada Zaniolo kalsın diyenlerin performansı için dediğini sanmıyorum elbet yaşı ve potansiyeli için isteniyor..
Baya baya sıradan performansı varken kırmızı kartla dibi gördü burada Zaniolo satilmasin diyenlerin bir kısmı da o zaman aldığımız fiyata versek sırtında götürürdü İngiltere'ye.. Allah yüzümüze güldü de fener maçında 2 tane güzel gol attı..
Biz maalesef bu risklerde uzun süre kalabilecek mali yapıda değiliz bir Aston Villa Zaniolo için 1-2 sene sabredebilir gerekirse zarar eder satar işin sonunda ama bizim öyle bir lüksümüz yok..

Şu an Zaniolo satılsın diyenlere bir küfür edilmediği kalıyor yaw sanırsın İcardi performansı falan sergilemiş bizde..
Erden Bey akıllı adamdır ligin altını üstüne getirse 35e gidecek adamı riske girmeden aynı paralara bir şekilde gönderir..
Yolu açık olsun ama bence burada anlatıldığı gibi bir kariyeri olmayacak

Peki bu adamı yasaklamak için daha ne bekliyosun adminnn
Bunu
20230810_112529.webp

Demekki plan dahilinde tete gelmiş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu Uğur bide leş gibi sakal bıyık bırakıyor. Ulan hiç mi berber yok.? Leş herif.

üstüne basa basa söylüyorum ki yunus kötü topcu değil. ufak defoları var onları gideremiyor neden bilmiyom ama. aslında su yerli kuralında her takımın isteyeceği oyuncu tipi.

morutan'a kadro sansı hiç tutmadı. süre alsa da hep sınırlı oluyor. üzerine gidemedik adamın. oda iyi topçu kuması iyi gerisi çalışma ve istikrarına bağlı.

Yunus da Berkan'da vasat oyuncular. Yunus nispeten kaliteli bir ayagi var ancak dedigin gibi o da o kalite esigini asamadigi icin vasat diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt