Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.669
- 29.109
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çıkan haberlere bakarsak bonservis bedeli daha fazla olur olayı yok. 30 milyon olan tüm teklifler kabul ediliyormuş. Epl nin bize ekstra faydası imajdan başka birşey olmaz ama zaniolo nun yıllık kazancına faydası olur. Bundan sonrasına zaniolo karar verecek kimde kaça oynayacağını kendisi belirleyecek.Zaniolo'nun Premier lige transferi güzel olur hem bonservis olarak daha fazlasını kazanma şansı olur hemde orada çok iyi oynayabileceğini düşünüyorum, Dünyanın en iyi ligine İtalyan Milli oyuncu göndermek çok iyi bir iş olur. Zaniolo güçlü fizik yapısı ve hızıyla Aston Villa'da çok etkili olur bence.
Bu beni güldürdü yalan yok.uğurun adını burada yazmak onun için bir lütuf . Futbol termolojisini bilir ve mesleği gereği avrupa futbolunu çok iyi takip eder ama iyi bir yorumcu değildir. Söz hakkı ona geldiğinde yayını akıcı olmayan konuşması sebebiyle ya ileri sararsınız ya da kapatırsınız . Manşet hiç atamaz.
Benim söylediğimle ne alakası var bunun BurkayAdmin biz çocuğu çok sevdik o da bizi sevdi büyük bir yetenek ama ne onun ne de bizim uzun yıllar devam edebileceğimiz bir olgusu yok, iyi para ederse o da İngiltere hayalini gerçekleştirir
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adam makine mühendisliğinden mezun mu bilmiyorum da. Mesleği gereği Avrupa futbolunu çok iyi takip etmesi ne alaka? Adamın hobisi hatta takıntısı bu denilebilir ama mesleği gereği lafı abartı olmuş.uğurun adını burada yazmak onun için bir lütuf . Futbol termolojisini bilir ve mesleği gereği avrupa futbolunu çok iyi takip eder ama iyi bir yorumcu değildir. Söz hakkı ona geldiğinde yayını akıcı olmayan konuşması sebebiyle ya ileri sararsınız ya da kapatırsınız . Manşet hiç atamaz.
Villa degil moncinin serefsizligidir.Jacobun dedigi kiralik satin alma opsiyonlu teklif dogruysa villaya kufur etmek gerek. Ellere gelince catir cutur paralari sayin bize gelince ya tutarsa transferi yapin yallahh
Ha satin alma opsiyonu zorunluysa olur. Kiralik 3-5m zorunlu satin alma 30m