Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok onu anliyorum cunku bir kural varsa uyarsin bir de bunun yaptirimlari olur tabiki. Adama/kadina uzuldum bir Tete yuzunden hani. Neyse, gecmis olsun o calisana.
Yani fenomen olma yolunda farklı işlere girmemek gerekir. Belki heyecan yapmıştır sonunu düşünememiştir falan. Bir konuşulur durum anlaşılır ana bir yaptırımı olmalı.
Mesela yazılı teklifler geliyor ve bir çalışan bu teklifleri görüyor. Gelen bu teklifleri ifşa etmek doğru mu? Bak en büyük duyumcular bu adamlar olur mesela... Ama yaptırmaz yönetim. Yaptırmamalı da...

Aston villanin UCL yapmasi imkansiz demeyelim ama %1 bile degil. Kesinlikle kabul edilmemeli

satılacaksa 30-35 e satılması gereken adamı sebebi ne olursa olsun kiralayan aptaldır.

Zaniolo eserini bulursa tabiki gidebilir fakat bazı arkadaşlar bizim elimizdeki oyuncunun İtalya as oyuncusu olduğunun farkında değil sanırım
Degersizlestirme konusunda uzmaniz

Zanyolayi kayseri macinda 11e koyalım. Tok satıcı modu.

Zaniolo bugün akşama kadar belli olur çıkan haberlere bakarsak vites 5'e yükselmiş.

5m kira + 30m zorunlu satin alma + 25% pay

Monchi serefsize en az böyle

Opsiyon mopsiyon yok

minimum 30m cash yoksa baski kapiya

ben zaniolonun zenite gideceni dusunuyorum bu arada

kiralık miralık saçmalığına girmemek gerekiyor 30-35i veren alır yok bir sene kiralık diğer sene 25m geçelim bu işleri verecekseniz 30-35 verin alın vermeyecekseniz zaten bizde şl de oynayacak adam niye satalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt