- 17 Ağustos 2009
- 44.159
- 33.269
- 3.448
Ne Merih'i ya Kaan Ayhan var elinde zaten. Merih dengesizin önde gideni.Bu Ramos cok dillendirildi. Ne Abdul ne de Nelsson asla Ramos'un yedegi olmamali. Hatta Nelsson giderse direk Merih alinmali.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne Merih'i ya Kaan Ayhan var elinde zaten. Merih dengesizin önde gideni.Bu Ramos cok dillendirildi. Ne Abdul ne de Nelsson asla Ramos'un yedegi olmamali. Hatta Nelsson giderse direk Merih alinmali.
Bizden 3,5 alıyor bonuslarla. Neti 2,75 olması lazım8 brütmüdür? Türkiye'ye 2,75e gelen, nasil oluyorda Ingilizlerin 3,5 milyon teklifini begenmiyor? Bana tuhaf geliyor.
Belki henüz sahada istediğimizi alamadık ama şu tavrından ötürü çok seviyorum Zani'yi. Giderse de umarım gittiği yerde çok başarılı olur.Kralll
HayirNe Merih'i ya Kaan Ayhan var elinde zaten. Merif dengesizin önde gideni.
Bir sonraki satışı 50m olarak düşünsek.Bende buna tutuluyorum valla yap şunu 30 milyon €, payı da %25 yapalım. Sonra herkes yoluna.
Oyuncuyla anlaştıkları sürece 35e söz hakkımız yok35 çıkış maddesini direk nakit verdikleri an kullanabiliyorlar değil mi
diğer tüm seçeneklerde bizim rızamız gerekir
15+Douglas
Oyle sacma seymi olur herkes kendi menfaatini dusunmeliUmarım daha fazla para veriyolar diye zenit'e falan yollamayız çocuğu.Kariyeri için neresi iyi olacaksa oraya gitsin gerekirse 3-5m az kazanırız.
Zenitten iyi yer mi var reis hem topunu oynar hem hatun kişilerle cennette gibi takılır üstün bizde paramıza bakarız.Umarım daha fazla para veriyolar diye zenit'e falan yollamayız çocuğu.Kariyeri için neresi iyi olacaksa oraya gitsin gerekirse 3-5m az kazanırız.
Kimsenin yazdığını görmedim ama Di Marzio’ya göre Aston teklifini zorunlu satın almaya da çevirebilirmiş.
Zenitten iyi yer mi var reis hem topunu oynar hem hatun kişilerle cennette gibi takılır üstün bizde paramıza bakarız.