Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.657
- 29.104
- 2.993
iyi gezmelerBen biraz hava almaya çıkacağım Zaniolo muhabetti baydı beni.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi gezmelerBen biraz hava almaya çıkacağım Zaniolo muhabetti baydı beni.
İstemeleri normal 6-8 oynayabilen birini arıyorlar ama maddi açıdan Dominguez'de bile 10 m euro'yu geçemeyen takım Fred'i alamaz.ifb fredi almağa çalışıomuş
Zaha konusunu tam hatırlamıyorum da Halil'de de patlamıştı. Ondan öncesi gayet iyiydi.Zaha’da güzel patladı oltaya gelmeyin dedi 20 saniye sonra Kap geldi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok daha sürer Zaniolo pazarlığı eğer Zenit'e gitmiyorsa henüz Tete kap gelmedi.Akşama KAP gelse bile şaşırmam.
Zanioloyla oturduk, değerleri konuştuk, iyi insan olmayı konuştuk...Acilen erden başkan ın bir yayına katılıp net birşey söylemesi gerekiyor sanırım yangının durması için... Bir ara sürekli ekranlardalar diye söyleniyordu millet. Şimdi işler yoğun sanırım...
Kârdan paydır.juve neden 27.5+%35 pay versin bizim muhabirler sıkamıyor bile.
31-32'ye bizimkiler zaten bırakacak neden geleceğinde %35 pay sahibi etsin bizi ?
Zaha konusunu tam hatırlamıyorum da Halil'de de patlamıştı. Ondan öncesi gayet iyiydi.
zaniolo'nun bahsi geçen miktarlara transferi tarihimizin açık ara en büyük satışı olacakken çok inat edilmemeli
sonra üzülmemiz muhtemel.
Zaniolo ayrılacak, Aston Villa olmayacak çok yüksek ihtimal ile bu kulüp, detaylı ifade etmiştim süreç biraz farklı gelişiyor, duruşu itibariyle elimizi güçlendiriyor delikanlı çocukmuş.@Melikşah Aydoğan nerelerdesin ortalık yanıyor gel bı bilgilendir zaniolo hakkında son durum ne rdas