Mahmut Aslan
Tecrübeli Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.412
- 6.395
- 768
Fredi bokluyorum diye sabah akşam kavga ettiniz benle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onlar bizim soruşturduğumuz ama fiyatını fazla bulduğumuz paragöz adamları paralarıyla ikna ediyor15e fred alacaklar. Yuh kazığa bak.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ifb fredi almağa çalışıomuş
Zorunlu opsiyon olur bence. Gelecek sene içinde şimdiden bütçe yaratmış olursun.Kiralıkta zorunlu opsiyon bile olmaz cash 30 milyon €. 1 kuruş aşağısı kurtarmaz.
Fakat o kele ancak çıkış maddesini öderse oyuncu verin. Başka türlü konuşmaya bile gerek yok.
Muhatap bile olmayalım yatırsın parayı alsın gitsin.
Biz 15e dehşet kalite genç topcu alırız. 8 numaraya çok iyi isim gelecek zaniolo gittiği zaman. İnancım tam erden timura.onlar bizim soruşturduğumuz ama fiyatını fazla bulduğumuz paragöz adamları paralarıyla ikna ediyor
biz onların almaya çalıştığı adamları ucl faktörü ve planlama ile ikna ediyoruz
fark bu
Bir halt bildiği yok yav buna rağmen de biliyormuş gibi tavırlarda hep sanki romano .dZaha konusunu tam hatırlamıyorum da Halil'de de patlamıştı. Ondan öncesi gayet iyiydi.
Zaniolo ayrılacak, Aston Villa olmayacak çok yüksek ihtimal ile bu kulüp, detaylı ifade etmiştim süreç biraz farklı gelişiyor, duruşu itibariyle elimizi güçlendiriyor delikanlı çocukmuş.
Bu transfer dönemi bitmeden yenisini getirir Erden Reis. Bir kere yapabilen hep yapabilir...Büyük ihtimalle uzun yıllar bu yaşta, bu piyasa değerinde, bu aidiyette topçumuz olmayazak en çok ona üzüleceğim