Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fred avrupa ayarinda iyi oyuncu bazi topcular boyle ornegin nzonzi tam sistem takiminda oynucak adam

fredde cok mucadele sevmeyen ama kalite ayak Toreria ilk ismi gectiginde cok istemistim cunku tam bizim ligin topcusu olumune basar fred sakin ama kalite topcu ama bizim lige uygun degil anadolu deplasmanlarinda adini duymazsin 15 milyon maliyete muthis transfer paranin donusude yok yas 30 4 sene kontrat alir

1691666823827.webp

30 yaşında kim olursa olsun Türkiye ligi için gelirler bu kadar düşükken 15 milyon e vermek ahmaklık. Bonservisi gençe vereceksin. yaşını almışsa bonservisi az olacak maaşı düşük olacak. Ben bu mantığıla harakter ederim. Erden de böyle yapıyor.

Monçi'ye vermeyin de kime verirseniz verin. Herif çölde vaha sahibi olsa, senin dolu damacanan için ½ bardak su + 24 ay boyunca 10'ar damla su + 100'de 1 ihtimalle olur da şansa yağmur yağarsa 5-10 damla da yağmur bonusu teklifi verir hiç utanmadan. Damacana'da beyin sahibi falan olup gitmek isterse sıçtık çölün ortasında, adamın hayatı şerefsizlik üzerine.

Zaniolo para pesindeyse Zenit yerine 2-3 sene araplara gitmek daha mantikli degil mi? Adamlar Celticden aldiklari Jotaya 10 milyon maas veriyormus. Zaniolo 20 rahat alir o zaman. Ordan geri Avrupaya transfer olmak Zenitden daha kolay olabilir. Hele savas bitmedigi an ordan zor geri Avrupa yapar

nelsson nottingham'a transfer olursa yerine yine geri dönüşü olacak bir adam koymayı tercih ederim

isim aşkıyla ramos peşinde koşmayı mantıklı bulmuyorum. 6 maçta sona erecek cl serüveni için mantıksız bir hamle.

nelsson nottingham'a transfer olursa yerine yine geri dönüşü olacak bir adam koymayı tercih ederim

isim aşkıyla ramos peşinde koşmayı mantıklı bulmuyorum. 6 maçta sona erecek cl serüveni için mantıksız bir hamle.
isim ile oyuncumu alınır fakat ramos da kardeşim ramos taş gibi adam. 1+1 3 milyon e maaş niye zarar olsun. 50 milyonluk hesabından yapacağı reklam yeter ki ramos hırslı adamdır her türlü oynar.

15e biz alsak fredi ortalık yangın yeri olurdu, herkes saydirirdi erden timura. Gecelim iyi oyuncu vs olayını.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Net söverdim herkese.

Son yılında Belhanda'ya 10 verdiğimizde burada küfür kıyamet kopmuştu, ben dahil hepimiz çıldırmıştık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt