Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.427
- 30.262
- 1.988
Gs düşmanı. Tek cümle yeter heralde sanaBana Bu Yağız kekosunun neden sevilmediğini bir kaç cümle ile analtacak olan var mı aranızda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gs düşmanı. Tek cümle yeter heralde sanaBana Bu Yağız kekosunun neden sevilmediğini bir kaç cümle ile analtacak olan var mı aranızda
Yunus gider. Torreira ve Boey kesin kalır hatta Boey ile sözleşme uzatılır. Nelsson teklife bağlı.Zaniolo dışında oyuncularımıza yeni teklifler var, bakalım ne olacak.
Boey
Nelsson
Torreira
Yunus
hadi ya
ulan beeee
Spesifik bir kaç örnekle lütfenGs düşmanı. Tek cümle yeter heralde sana
Geçen seni bu videoya etiketlemiştim heis yav1 de ek olarak Pl Maç konusuna bakmanı öneririm o video da çok güzel yav

15e biz alsak fredi ortalık yangın yeri olurdu, herkes saydirirdi erden timura. Gecelim iyi oyuncu vs olayını.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fb li holigan onların transferlerinde 10 veriyorlarsa 5 diye algı yapıyor , bizim transferlerde 2 veriyorsak 5 veriyor diye olumlu bir haberimizi hiç yapmaz heleki fb ye dokunuyorsa ilk olumsuzlukta damlar vs kısacası holiganın teki işte.Bana Bu Yağız kekosunun neden sevilmediğini bir kaç cümle ile analtacak olan var mı aranızda
arkadaşı bir güzel sabunlayıp dışarı alalım.Bana Bu Yağız kekosunun neden sevilmediğini bir kaç cümle ile analtacak olan var mı aranızda
Boş adam için neden vaktimi harcayayim renktas? Ne istiyorsunuz yani anlamadımSpesifik bir kaç örnekle lütfen
İlgilenip vazgeçtiğimiz diye düzeltelim, zira aynı masadaydak, anca masanın ayaklarını alabilceklerini çok iyi biliyorlar.Vizyon 0 elemanlarda. Zaha ve Tete'de nasıl koyduksak kuduz köpek gibi tüm ilgilendiğimiz futbolculara saldırmaya basladılar![]()
Oc oldugunu düşünüyoruz.Bana Bu Yağız kekosunun neden sevilmediğini bir kaç cümle ile analtacak olan var mı aranızda
Ali koç başkan olduktan sonra piyasaya sürülmüş bir maşa. Vukuatları say say bitmezSpesifik bir kaç örnekle lütfen
Fbnin sosyal medyasını o kontrol ediyormuş.Bana Bu Yağız kekosunun neden sevilmediğini bir kaç cümle ile analtacak olan var mı aranızda
55-60 m avro zaniolo+nelssonZaniolo gidiyor %90 nelson a teklif olduğu söylenmekte fb frede 15 milyonluk teklif yapmış
baktım heis magüireye ŞÜKRÜ benzetmesi daha ideal gibi![]()