Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.249
- 101.450
- 5.238
Ronaldo, sporting lizbondan mutd yerine gs ye gelse nasıl yorumlar olurdu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Oliveira'nınki yaşla ilgili değil. Futbolcu 31 yaşında fiziksel olarak bukadar düşmez, millet 40 yaşına kadar oynuyorbence paredes de olmasın
biraz daha genç biri gelsin.
oyuncu bir senede fiziksel olarak düşmesin. oliveira ile yaşadığımız durumu yaşamayalım.
zaniolo transferi gerçekleşir de elimize para geçerse bonserviste paraya kıyabiliriz.
Ne anlatiyonRonaldo, sporting lizbondan mutd yerine gs ye gelse nasıl yorumlar olurdu?
Bana Bu Yağız kekosunun neden sevilmediğini bir kaç cümle ile analtacak olan var mı aranızda
@Keramettin TANRIVERDİSpesifik bir kaç örnekle lütfen
Sen de gel benimle beraber, sabunlıyim seniarkadaşı bir güzel sabunlayıp dışarı alalım.
Ronaldo, sporting lizbondan mutd yerine gs ye gelse nasıl yorumlar olurdu?
Bir arkadaşıma bir kaç örnek vermek istedim. Yeterli mi???Boş adam için neden vaktimi harcayayim renktas? Ne istiyorsunuz yani anlamadım
bana mı yürüyon lan bugün tüylüNe anlatiyon
Fred iyi topcu
Ama daha iyisini alacagimizi düsünüyorum
Tımar oldumbana mı yürüyon lan bugün tüylü
Guendozi ihtimali varsa başka ihtimali düşünmem keşke gelse.Dominguez'i isterim daha öncede istediğimi yazdım oyunu çift yönlü oynar güzel yatırım olur. Ya da Guendouzi'yi de isterim.
Aynen.çalım için gidikecek ilk adam paredes ama belli ki paredes bunları dehlemişBunlar bence en çok Paredes’e yüklendiler ama yememiş belli ki , sırasıyla listemizde olduklarını düşündükleri adamları zorluyorlar.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Google diye birşey var git araştır. Bu adam hakkında tek olay bilmiyorsan burda işin neBir arkadaşıma bir kaç örnek vermek istedim. Yeterli mi???
Yanlis bir çıkarım sosa kaç yaşına kadar top oynadı her topçu aynı mi29-30 yaşında merkez ortasaha gelmesin, paredes de gelmesin, Sergio iyiydi de ne oldu ? Adamın en geç 1 seneye yürüyecek halı kalmayacak
Guendouzi alırken de Marsilya'ya Cengiz'i bunlara satmayın desek ellerini kollarını bir güzel bağlasak oturup ağlarlar. 8+3'de +1 yerliyi tamamlayamazlar hele ki Mert Müldür'de kötü çıkarsa +2 yerli koyamayıp tüm planları alt üst olur.Guendozi ihtimali varsa başka ihtimali düşünmem keşke gelse.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne var aslan. Hayırdır?????
Dikkat et sabun düşmesin elindenSen de gel benimle beraber, sabunlıyim seni