Mehmet Akif Yüksel
Kırmızı Üye
- 21 Ağustos 2014
- 1.684
- 478
- 953
Bi şarkı istenecekse 15 milyon e fred gibi 22 23 yaşında birini getirsin. Benim için bu daha makul olur.Erden abi son bi şarkı istiyorum senden fredi bize getir…
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi şarkı istenecekse 15 milyon e fred gibi 22 23 yaşında birini getirsin. Benim için bu daha makul olur.Erden abi son bi şarkı istiyorum senden fredi bize getir…
Son şarkı olarak fred'i mi istiyorsun renkdaş. Biraz büyük düşünErden abi son bi şarkı istiyorum senden fredi bize getir…
Yağız senmisin ?Bana Bu Yağız kekosunun neden sevilmediğini bir kaç cümle ile analtacak olan var mı aranızda
Raporlamazsan adam değilsin. Sana ceza değil de bana ceza verilirse bu foruma da yazıklar olsun. 15 dk da herkese salça oldun. Ne Sabuncuoğlu aşkın varmış anlat bilelim

Tamam işte tüm 30 yaş civarında topçular aynı miSosa Atletico Madrid forması giyerken kenarda oynuyordu, fizik olarak zaten ortasaha oyuncusundan daha iyiydi, Sergio birebir Selçuk
Uuuu yeni calim is loading: