Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O parali kesinlike Fredi istemiyorum, adamin enerji ve tempo disinda bir numarasi yok, cok istikrarli ayaklari da okadar temiz degil.

Paredes cok daha iyi secenek, Kiralik kor topal bir 8 aldikmi tamamdir.

Fred mavzunda çalım senaryosu yazıyolar.Biz hayatta o paraları vermeyiz Fred gibi görev adamına

O parali kesinlike Fredi istemiyorum, adamin enerji ve tempo disinda bir numarasi yok, cok istikrarli ayaklari da okadar temiz degil.

Paredes cok daha iyi secenek, Kiralik kor topal bir 8 aldikmi tamamdir.
Kes lan

Fred iyi topcu beyler hatta Torreira etkisi yapabilir oyun stili olarak

Bize gelmesini isterdim cünkü o tarz bir oyuncuya ihtiyacimiz olacak

Ama eger fred’i almiyorsak daha iyisini alacagimizdan hic bir süphem yok

Erden Timur’a güveniyorum

2-3 daha ekle gravenberk genduzi alırsın hemde 6-7 yaş genç oyuncu

Fred iyi topçu fark yaratır ama gelirleri TL olan bir takımın 30 yaşındaki oyuncuya o paraları vermesi anlamsız yani. Muhtemelen de almama veya vazgeçme sebebimiz yaşına oranla maliyeti

Biz 15 versek kimleri aliriz yav, Fred kim? 30 yasini gecmis.

Bize De Paul, Gravenberch gibi adamlar lazim

Yok mu Güney Amerikada bir tane daha tam büyük takimlarini listesine girmeyen baya yetenekli bir genc 6/8 no karmasi? Bonservis max 10, maasida 1,x olur ve o herifi sonra rahat yüksek fiyata satariz. Icardi falan sayesinde belki kolay uyum saglar.

Fred iyi topcu beyler hatta Torreira etkisi yapabilir oyun stili olarak

Bize gelmesini isterdim cünkü o tarz bir oyuncuya ihtiyacimiz olacak

Ama eger fred’i almiyorsak daha iyisini alacagimizdan hic bir süphem yok

Erden Timur’a güveniyorum
adamlar neredeyse kulübü üstüne yapacak herifin reyis , bence de çok iyi topçu ama o paralar da verilmez yani.5 milyon maaşı 1.5 yap bonservise eklesen o paraya çok iyi genç oyuncu alınır.Büyük mallık valla

Bunlar dzeko'ya hani 4.2 vereceklerdi. Dün space odasında 7 dediler sonra konuyu değiştirdiler. 😂

Elimizde şampiyonlar ligi kozu gibi çok önemli bir kozumuz var.Fred olmuyorsa hem Erden Başkan faktörü hemde şampiyonlar ligi faktörü ile çok iyi bir os alacağımıza inanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt