Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Guendizi marsilyada mutsuz oldugunu ve ayrılmak istedigi

uygun bi ucretle 18 milyon euro civarı bize gelebilecegini bana bildirdi
tapatalk_1690756780909.webp

Paredes isi cok uzadi

Daha dogrusu medya’ya cok erken düstü

Torreira ve arsenal’in ikna süreci de uzamis gecen yil

Onun bunun maliyetine karismayin

Onlar da Bizim maliyete karismasin

Gecen sezon sampiyon oldugumuzda da kimse maliyeti tartismadi. Bu sene Sampiyonlar Ligi gruplarina katilirsak da kimse maliyet konusmayacak.

15 milyonluk maliyet geldi fenere çakti
6 milyonluk maliyet cöp oldu gidiyor

Ben yönetici degilim taraftarim dollar euro yen hesabini yönetim yapacak

Parades konusu çok can sıkmaya başladı , 2 aydır aynı muhabbet dönüyor dünyada başka orta saha mı kalmadı isteyen istediği yere gitsin neden bu Parades ısrarı ?

Zaniolo satıp gelen parayı direkt Dominguez , Fofana , Gravenberch , Goundeuzi tarzı isim alınmalıdır.

Fred iyi topcu beyler hatta Torreira etkisi yapabilir oyun stili olarak

Bize gelmesini isterdim cünkü o tarz bir oyuncuya ihtiyacimiz olacak

Ama eger fred’i almiyorsak daha iyisini alacagimizdan hic bir süphem yok

Erden Timur’a güveniyorum
Fred i alamiyorsak demiyelim 15 milyon Euro 30 yaşındaki futbolcuya vermek büyük risk.Fb şuan bize transferde kaybetmenin verdiği acıyla ve başarısızlıklarını örtmek için saldırıyor 23 yaşındaki Tete ye 15 verilir ama şuan Fred in oluru 6 milyon Euro civarı.

Şikecilerin sosyal medyası Galatasaray teklif yaptı haberleri girmeye başladı çalım havası vermek için :d Çok rezil herifler

Onun bunun maliyetine karismayin

Onlar da Bizim maliyete karismasin

Gecen sezon sampiyon oldugumuzda da kimse maliyeti tartismadi. Bu sene Sampiyonlar Ligi gruplarina katilirsak da kimse maliyet konusmayacak.

15 milyonluk maliyet geldi fenere çakti
6 milyonluk maliyet cöp oldu gidiyor

Ben yönetici degilim taraftarim dollar euro yen hesabini yönetim yapacak
Maliyete karışma taraftarı değilim ama bu maliyette başka bir boyut bize gelsin istermiydin yav bu maliyetli fredin

15m Bonservis (Fabrizio dedi)
2,5m euro komisyon
5m maas

4 senelik kontrat

Paredes, Ndombele ve Fred açıkçası 3 oyuncu içinde de tamamen olumlu olduğum bir oyuncu yok mesela Fofana, Gravenberch ve ilk ismi geçenlerden Tielemans'ı baya istiyordum takımda. Ndombele desen düşüşte ve riskli, Paredes hem temposuz hemde Galatasaray'ı öncelik olarak değerlendirmiyor, Fred ise hem 30 yaşında hemde istenen ücretler çok fazla. Orta saha için bu isimlerden farklı bir isim duysak güzel olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt