Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maliyete karışma taraftarı değilim ama bu maliyette başka bir boyut bize gelsin istermiydin yav bu maliyetli fredin

15m Bonservis (Fabrizio dedi)
2,5m euro komisyon
5m maas

4 senelik kontrat
Nokta atis olup is yapacagini bilsem isterdim lakin öyle bir durum söz konusu degil. Ben isin mali kismina bakmadan su an Sergio Fred arasinda tercih yapacak olsam Fred tercih ederdim mesela.

Gecen sene bu dönemde birisi cikip "Icardi yi alacagiz 10 milyon bonservis ödeyecegiz ve yillik 6 milyon maas verecegiz" deseydi eminim taraftar toplumunun 99%u kesinlikle hayir derdi.

Neden? Cünkü maliyetli :)

keramettin tanrıverdi bu hafta sonu marsilyada genduzi ile bi görüsme gerceklestirecek

via murat saylak

Ali Koç bu sene yalan haber vs ile yıpratma politikası üzerinden savaş açtı.

Başını da bu Yağız ve TV8 Acun soslu ekibi çekiyor.

Sosyal medyada çok ciddi rekabet olacak.

Samiyen Haber vs gibi hesapları normalde ben çok tutmam hep ipleri bir yere aittir.

Ama bu süreçte kritik. Çünkü bizim adımıza doğru bilgiyi ya da bizim işimize gelecek durumu buralardan öğreneceğiz gibi duruyor.

Yönetimin içinde
Taraftar-yönetim ilişkisi arasında

Sürekli çatlak arayacaklar o bariz.

İnsan cidden utanır şöyle şeyler yaparken, bu kadar düşmeyin arkadaş

Şerefsizlige bakar mısın ? Sırf GS FRED haberini GS medyası da girdi demek için sportcell yazıyorlar kaynağı veledi zina sayfa.

Bu Arda birben denen yalancı herifi sportcell men etmezse , burhancan bu yagiza gerekli lafı sokmazsa sportcell de bitmistir

Girersek osurturuz fb yi beyler rahat olunuz.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt