Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nokta atis olup is yapacagini bilsem isterdim lakin öyle bir durum söz konusu degil. Ben isin mali kismina bakmadan su an Sergio Fred arasinda tercih yapacak olsam Fred tercih ederdim mesela.

Gecen sene bu dönemde birisi cikip "Icardi yi alacagiz 10 milyon bonservis ödeyecegiz ve yillik 6 milyon maas verecegiz" deseydi eminim taraftar toplumunun 99%u kesinlikle hayir derdi.

Neden? Cünkü maliyetli :)
Bu paralar çok çok fazla bence icardi başka konuydu geldi oynadı çok sevildi iyi işler yaptı vs diye fred bence de iyi sergiodan ama maliyetine oranla mesela 7 bonservis 3 maaş olmalıydı max.

acunla alinin yutup kanalı ve twitter hesabı daha transfer döneminde böyle algıdan çatlıyosa maçlar başlayınca santra vuruşundan taç pozisyonlarına kadar ilmek ilmek algı kasarlar ve amaçlarına da ulaşıyolar her kesimden takip ediliyolar aslında sadece ifblilerin takip etmesi gerekirken

acunla alinin yutup kanalı ve twitter hesabı daha transfer döneminde böyle algıdan çatlıyosa maçlar başlayınca santra vuruşundan taç pozisyonlarına kadar ilmek ilmek algı kasarlar ve amaçlarına da ulaşıyolar her kesimden takip ediliyolar aslında sadece ifblilerin takip etmesi gerekirken

İşin garibi, kanalın sahibi zorlunun Ali Koç ile arası kötüymüş, üstüne ridvani da aldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt