Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.808
- 90.473
- 5.003
Saplama konusu gündeme alınmalıdır.Sami böyledir Fenere gitse çok iyi
Bize gelse rezalet der
Şimdi ise tersini yapmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saplama konusu gündeme alınmalıdır.Sami böyledir Fenere gitse çok iyi
Bize gelse rezalet der
Şimdi ise tersini yapmış
Zaniolodan para gelmese ben de ihtimal vermezdim ama işkillendim şimdiFiyat yükseltip aldırmamaya çalışıyoruz bence, 30 yaşına gelmiş adama bu kadar para dökmeyiz.
Üç oldu Zaniolo yu RT etmisRomano son Iki twiti Bizim hakkimizda lol
Bu paralar çok çok fazla bence icardi başka konuydu geldi oynadı çok sevildi iyi işler yaptı vs diye fred bence de iyi sergiodan ama maliyetine oranla mesela 7 bonservis 3 maaş olmalıydı max.Nokta atis olup is yapacagini bilsem isterdim lakin öyle bir durum söz konusu degil. Ben isin mali kismina bakmadan su an Sergio Fred arasinda tercih yapacak olsam Fred tercih ederdim mesela.
Gecen sene bu dönemde birisi cikip "Icardi yi alacagiz 10 milyon bonservis ödeyecegiz ve yillik 6 milyon maas verecegiz" deseydi eminim taraftar toplumunun 99%u kesinlikle hayir derdi.
Neden? Cünkü maliyetli![]()
Biz gitmiyoruz ki, kompleksli ezikler her sene bizim transfer listesine sırayla salça oluyorBu calim isinin bokunu cikardik
Piyasa da baska oyuncu mu yok senelerdir ayni oyunculara gidiliyor
Bu sene prestij mastır yaptıkRomano son Iki twiti Bizim hakkimizda lol
yapma Erden abi
Bu ne şimdi. Bence saçma. Bir şeyler dönüyor. Bu parayı asla vermez bizimkiler.
acunla alinin yutup kanalı ve twitter hesabı daha transfer döneminde böyle algıdan çatlıyosa maçlar başlayınca santra vuruşundan taç pozisyonlarına kadar ilmek ilmek algı kasarlar ve amaçlarına da ulaşıyolar her kesimden takip ediliyolar aslında sadece ifblilerin takip etmesi gerekirken