Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerlilere üzülüyorum flan diyenler vardı yalan yok bende üzülüyordum iyice mal oldular diye @Can BÜYÜK rengonun dedigi gibi beter olsunlar bunlara az bile sürünsün hıyarlar bu kafayla 10 yıl değil 50 yıl daha şampiyon olamazlar.

IMG_8330.webp

Bize Fener çalım atamazda bu Parades yamagi iyi çalım atıyor.Turkiyeyi düşünmüyorum deyip gelin görüşelim deyip tekrar yol veriyor buna hiç selam dahi vermemek lazım.

Fabrizio bu sefer ortalığı karıştırıyor

Büyük çalım dedirtmek için her şey devrede

Fred Fenerbahçe'de

Biz Paredes'i alıp yolumuza bakalım maliyet olarak çok daha uyguna alacağız kalite olarak benzer oyuncular

Bu transfer dönemi gerçekten mide bulandırıcı oldu bıktık abi şu çalım malım işlerinden. Mhy irfan transferlerinde gördük çalımı bırakın abi kim kimi alıyorsa alsın vallahi acilen bitsin şu transfer dönemi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yöneticilerinin 2 gün önce İngiltere'ye indiği fotosu varken bunu deneyeceklerini tahmin etmiştim hatta bir anda organize olup her yerden transfer çalımı göstermeye çalışmalarından Fred ile anlaştıkları belliydi. Çok da takmamak lazım dediğim gibi alacak olsak şartları zorlayıp parayı arttırıp alırdık ona da gerek yok 5-6 m euro'dan fazlası verilmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt