- 1 Mayıs 2018
- 57.319
- 48.125
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
faes nerden çıktı ramos dururken.Faes + Fofana + Rashica + Dominguez alınsın transfer kapansın
Merih + S.Ramos yapsak daha iyi hem 8+3 hem de Avrupa'da iddaalı bir stoper hattı olur.faes nerden çıktı ramos dururken.
Zahada verim alamamak için çok bahtsız olmamız lazım futbol dışı şeyler olmazsa sakatlık gibi verim alınamama ihtimali yok.Oyuncudan iyi verim alınmazsa da çalım güdük kalır
Ribery gitmiş koymamış bu paralara giderse yeride layiki ile dolarsa ben üzülmem
Aspor uzatip hemen kiraya vermisiz gibi anlatiyor haberde.2021'de uzatılmıştı.
5 milyon maaş istemiş Arabistan'dan teklif gelince. Şimdi Fener 10 + 5 Fred'e yine 15 Cengiz'e bonsevis toplam 8-9 civarıda maaş verecekler ikisine. Bu sene ciddi bir rekabet olacak gibi.Ekambi Feneri reddetmiş.
hayırS.A.
2 saattir yoktum arabanın ön fren balatalarını değiştirdim, yeni haberler var mı.
Bjk'li taraftarlar en rahatı.Ortam böyle olmaya devam ederse bu sene kan çıkar futbolda.
Yayınlarını izlemeyi bırak Twitter paylaşımlarını takip eden bile Galatasaray düşmanıdır.Bu arada Sports Digitale izleyen net Galatasaray düşmanıdır.
Sevgiler.