Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis oyuncu transferinde böyle hesap yapılmaz, ona 3 buna 5 diye.

Sen Zaniolo ve Nelsson’u peşin 55e satarsan, senden 1 isteyen 2 ister. Kimse de taksitle adam vermez.
Marsilya fener durumu da böyleydi oyuncu satıyonuz 10-11 olmaz 15 peşin verin demişler ama Erden Timur varken bir şekilde halledebilir diye umut ediyorum.

Graven geçen sene bayerne 19 a gitmiş münih hiç oynatmamış olmasına rağmen 30-35 den aşağıda vermez. Bu yılda oynatacağını düşünmüyorum oyuncu adına kötü bir tercih olmuş bayern.
Evet Bayern'in çok var böyle transferi. Sırf son 2-3 sezonda kaç tane var.

Sabitzer'i 15'e aldılar fazla kullanmadılar kiraladılar falan şimdi 19'a sattılar.

Geçen sezon hem Nianzou hem iki tane Richards hem Roca gibi adamları neredeyse hiç oynatmadan kâr ile sattılar. Nianzou bedava geldi 2 senede 1000 dakika oynatıp 16'ya Sevilla'ya çaktılar, Richards 5 küsüre geldi oraya buraya kiralayıp 12'ye Palace'a kitlediler, Roca 9'a geldi 2 senede 900 dakika oynadı 12'ye sattılar Leeds'e, Omar Richards diye bir elemanı bedava aldılar 500 dakika oynatıp 9 Milyona çaktılar.

Demek istediğim şu. Adamların aldıkları topçular Rolex saati gibi. Kullanılmasa bile hiç değer kaybetmiyor. Bu yüzden Gravenberch'in fazla süre bulamasa bile ucuza gitme ihtimali çok ama çok düşük. En az aynı fiyata bir yere satarlar. Hatta çok net bir şekilde Gravenberch'den de kâr ederler olası bir satışta.

Maliyetlerden bağımsız, fener fred ve ndombele yanına iyi bir kanat da çekerse fener yillar sonra iyi kadro kurmuş olur. Çok çekişmeli geçer lig. Bizim zaniolo sonrası 2 net hamlemiz olur, 8 numara çok iyi bir isim gelir tahminim.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fener 2 sini de mı alıyor ?

PSG'deki Vitinha'yla ismimiz anılır diye düşünüyordum hiç çıkmadı adı.

8 numara alsak da molde maçında oynaması zor. Belki 1 maçta oynar. Torrea molde maçına yetisiyorsa 8 için acele etmeye gerek yok, kerem de oynayacak duruma gelir. Eğer 8 numara için denilen oyuncu şampiyonlar ligini bekliyorsa değecek bir isimse beklemek lazım.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

formayı giymiş açıklarsanıza teteyi

Bynu Fbliler istiyordu
Paraları yetmedi peşin ağırlıklı istiyorlar. Oyuncu da ben fenere gitmek istiyorum demeyince o transfer paket oldu. Biz girersek Icardi, Torreira, Muslera bir şekilde ikna ederiz CL faktörüyle gelmek ister kulübün direnci kırılır. Fiorentina Amrabat'ı satıp almak istiyordu ama CL ve oyuncu faktörüyle ikna edebiliriz.

Dominguez gelsin, imaj olarak Lucasa benziyor 🤣

Bir de sarı kafalı Verrati gelse tam olur.

Screenshot_20230810_180234.webp
Screenshot_20230810_180435.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt