Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alacağımız 8 numara dripling özelliği olmalı mutlaka. Hızlı çıkışlar için gerekli.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fred bücürü aşırı abartıldı

Torreianın olduğu yerde bir de Fred ile oynarsan intihar olur orta sahada hava topu alamayan takım mı olur daha öncede soğuktum yine diyorum inş bizden uzak durur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
20 milyon euroluk piyasa degeri uydurma. Manchester United'da olmasa 5-6yi gecmezdi.

paredes gelsin zaniolo kalsın transferi kapatalım.

Paredes ile ilgili olumsuz hiçbir yorumum olmadı bugüne kadar. Çok bilmiyorum ama adı geçtiğinde bir iki videosunu izlemiştim. Bence gelirse iyi olur. İcardi nin yakın arkadaşı oluşu, torreira ile dil sorunu olmaması, takım ile kısa sürede ilişki kurabileceği için isterim. Olmazsa olmasın farketmez ama gelirse en az Fred kadar etki yapar bence bu takımda...
Son dönemde oldukça kötü.
3 maç üst üste 90 dksı yok.

Prime dönemlerinde çok beğeniyordum.

Onun bunun marketi fb aciklama yapmadan hemen oyuncuyu yeni takimina koyarken bizim kap aciklamasi yaptığımız adam üzerinden kac dk geçti işlem yok. Büyük ihtimalle fanatik fb li olduklari için şuan maci izliyorlardir

20 milyon euroluk piyasa degeri uydurma. Manchester United'da olmasa 5-6yi gecmezdi.

12 milyonluk paredes daha geçen dk kazandı Fred’in kariyerinde en ufak başarı yok ha olsa bile ben istemezdim hatta veratti gelse bile tatmin olmam orta saha hattı boy ortalaması 1.65 olmamalı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt