- 31 Aralık 2015
- 13.033
- 8.250
- 1.488
Demek ki 3. Hafta yerini crespo'ya bırakacak. Sami senin eski mesajları gördüm maşallah bı messi'yi boklamadigin kalmış .fredi almaları iyi olmadı iyi topçu

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demek ki 3. Hafta yerini crespo'ya bırakacak. Sami senin eski mesajları gördüm maşallah bı messi'yi boklamadigin kalmış .fredi almaları iyi olmadı iyi topçu
Alio Dieng, Morutan, Cicaldau vs. böyle topcular alacagimizi sanmiyorum. Erden Timur riske girmiyor.Aliou Dieng tam tarifine uyuyor, herkül gibi herif. İQ su 70-80 arasıdır ama olsun, fizik güç önemli değil mi?!..
aliou dieng mi ?ft-cengiz konsorsiyumu takımı tekrar ele geçirirse olabilir ancaAliou Dieng tam tarifine uyuyor, herkül gibi herif. İQ su 70-80 arasıdır ama olsun, fizik güç önemli değil mi?!..
Futboldan pek anlamıyorum üstatDemek ki 3. Hafta yerini crespo'ya bırakacak. Sami senin eski mesajları gördüm maşallah bı messi'yi boklamadigin kalmış .![]()
İyide Fred de aynı Manulular ona sövüyo, Ndombele daha beter, üçündende vaxgeçmemiz lazım bu durumdaJuve forumlarinda göz gezdirdim de Paredesin bi anasina sövülmedigi kaldi. Yerden yere vuruyorlar.
Paredes mi Fred mi
Reis yigiti banlamissinburda da kereme sövülüyordu normal
Kırespo bencede Fred'den iyi bu arada.Futboldan pek anlamıyorum üstat
Bunların erken uyanması iyi olmazFenev leş Maribor bunları eler net diyorum
235 hocam. Orta sahayi bos birakmaya gelmez
juve = fbJuve forumlarinda göz gezdirdim de Paredesin bi anasina sövülmedigi kaldi. Yerden yere vuruyorlar.
unitedlılar sövmüyor , görewini tamamladı fln diyolar genelde ama seven ve sağlam adam olduğunu düşünenler çoğunlukta. ii bonservis bekliyolar sadeceİyide Fred de aynı Manulular ona sövüyo, Ndombele daha beter, üçündende vaxgeçmemiz lazım bu durumda
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Meloya paredes basliginda hala sövüyorlarMeloya da aynısını yaptılar
Boşver Bala attılar kerizler devam böyle
İşte adamı böyle kovarlar
sen algı yaparsan maşa olursan kimse sana izin vermez
hadi simdi sabuncu abinin yanında başla