- 18 Mayıs 2011
- 19.356
- 10.174
- 1.688
De Paul ün icardi ile arası nasıl???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
YokFofanayi 15e birakirlar mi?
Bu sene paslanmışım, ilk attığım hiç olmadı neredeyse yaw@Hasan Çam @Umut Işık Tweet atıldığı andan sonra en fazla 1-2 Dk içinde nasıl buraya atıyosunuz siz yavHelal olsun ulan
![]()
Bi ara forumda Şükrü haznedar var diyorlardı.Hala var mı acaba? Melikşah da Ali Yiğit olmasın2 aydir çözmeye calisiyorum
Forumdaki meliksah kim
Tier i kac?
De paul messici messi hayranıDe Paul ün icardi ile arası nasıl???
Kaynagi muhtemelen kadir cetincali2 aydir çözmeye calisiyorum
Forumdaki meliksah kim
Tier i kac?
Bilmem alışkanlık olmuş artık sekmeler arası fırfır dolaşıyorum.@Hasan Çam @Umut Işık Tweet atıldığı andan sonra en fazla 1-2 Dk içinde nasıl buraya atıyosunuz siz yavHelal olsun ulan
![]()
Bugün attığın o Fabrizio Romano'nun tweeti yine 1-2 Dk içinde burada paylaştın reisBu sene paslanmışım, ilk attığım hiç olmadı neredeyse yaw. Yaşlandık
Ben yine ilk senden görüyorum hep reis yav.Bu sene paslanmışım, ilk attığım hiç olmadı neredeyse yaw. Yaşlandık
Olursa Yüzyılın inanılmaz bir transferi olur bonservisi 30 m - 35 m dır nasıl olacak o iş anlamadım.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu olmadı...De paul messici messi hayranı
Öyle amaBu olmadı...
Biraz öyle.Sergio kadar olmasada.Torreira benzeri bir oyuncu.Torreira kadar basmaz ama pasları ve tekniği daha iyi.parades de sergio gibi yürüyen tipse kalsın