Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
koç gittigi gün özellıkle dijital spor medyasında görun bakın pek cok şopar işsiz kalacak

ondan sonra gorelim gercek yuzlerını neymiş

Bu twite dün Dominguez dedik de De paul olmasın, baya garip bir iş olur sonuçta :unsure: @Naci Liboş

De paul garip değil asrın şoku falan olur ya adamların full 11 oyuncusunu nasıl çekeceğiz mantığım almıyor oldu da geldi zahayı bir anda kapını görünce girdiğim şokun 3x çarpısını falan yaşarım herhalde

Gökhan Dinç: "Faes konusunda herhangi bir araştırma yapmadım. Galatasaray'ın o bölgeye transfer yapacağını zaten Nelsson gitse de gitmese de bir transfer yapılacağını söylemiştik. Faes mi Abdülkerim mi kimilerine göre fikirler değişik olabilir. Ben Şampiyonlar ligi seviyesinde bir stoper beklerdim."

Yahu biz bu kadar adamı nasıl ve nerde oynatacaz? Paredes + bir 8 no daha, Nelson giderse iki stoper daha hiç mantıklı değil yahu. Toreira - Oliveira - Mitçö - Berkan - Demirbay - Paredes - yeni 8. Toplam 2 kişilik rotasyonda 7 kişi var. Yani oyuncu göndermekten mahir bir kulüp olmadığımıza göre: "kafamda deli sorular"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt