Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Salak mı bunlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ne derr
Büyük potansiyel, henüz 20 yasinda
Bu yasta 155 maca cikmis adam 41 gol 40 asist cok iyi rakamlar. Gecen sezon ligde 27 macta 4 gol 9 asist. Illerde büyük paraya yollariz. Videolarini izledim baya begendim. Tabiki video da 90 dakka ne yaptigini göremezsin ama bu cocukdan olabilir hisi veriyor.
23 yasinda brezilya'nin sulukulesinden cikip yilda 3 milyon kazanicak. Zaha ne olsun?Haddinden fazla mutlu değil mi bu çocuk??
20 numara transfer ettik. Olmaz mı?benim anlamadığım rotasyona yabancı stoper geliyosa paredes + 8 de konuşuluyo keza rashica da geldi diyelim bizimkiler 10 no tranferi düşünmüyo cidden sanırım umarım patlamayız
Zaha'yı da tutturdu diye biliyorum. Uzun bir süre tutturamayabilir.Tier 42 eyüp'ün bir kerede olsa tutturmasını isteyeceğimiz saatlerdeyiz @Umut Işık
oynar mı ki forvet arkasında20 numara transfer ettik. Olmaz mı?
Bu ne derr
şu an tete transferiyle beraber 15bizim kadroda kac yabanci var?
Bayern Münih’te oynayan adamı ikna edelim.
Oynayan oyuncuyu neden kiralık verecekler ki?De Paul geçen City hazırlık maçında 11 çıktı nasıl olacak. İsmi geçenlerde en mümkün olmayanı bence.
Orada büyük ihtimal Kerem oynayacak. Yedekte mertens... Plase zaha oynayacak. O yüzden forvet arkası transferi düşünülmüyor...oynar mı ki forvet arkasında
Ward-Prowse Westham’da 30M £..