Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 21.302
- 22.484
- 1.698
Kim bu İlhami
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelmiş fakat gereksiz e-posta kısmına düştüğü için görememiş.@Melikşah Aydoğan Reis Sıraçhan Nas kim bu info gelmedi mi henüz sana???
Şuanda yaşına oranla iyi performans veren 3 5 tane topçu kaldı. Ronaldo messi ramos. Bu adamlar en az 2 sene daha götürür. Eğer city real Madrid gibi bir takım değilsen bu sorun olmaz. Şahsi fikrim.37 yaşında adam istediği kadar antreman yapsın
full randıman alamazsın
bunu anlamayorsan ben ne yapabilirim![]()
Noldu
Arkadaşlar bi topçu alıyoruz ama ismini teyit ettiremedim. Öğrenince hemen yazıcam.Gelmiş fakat gereksiz e-posta kısmına düştüğü için görememiş.
Ramosa verilecek 5 m euro konusunda bende katılıyorum.Ramos gereksiz para israfi olur net
Nelson gitsede hayatta istemem
Bu sene CL gidersin bir guruptan cikarsin veya Avrupa Liginde yari final
Final yaparsin seneye ramos tipi
Sukse yapacak bir adam alabilirsin
Ramosu alip 5 milyon maas vermek
Ayranin yok icmeye tahteravanla gidiyon cahmpions lige olur
nasserin verrattiyi bize verme ihtimali uzaylıların dünyayı basma ihtimalinden daha az rtaş.Psg'ye maaşını kitlemeli bir şekilde 30 ağustos akşamı atatürk havaalanına indi bile
fb fred 4+1
imzalayacakmıs saka mı?
Hocam cidden siraçhan isimli oyuncunun kariyeri şu anda takımımız açısından düşüneceğin son şey olmalı yavAldığımız gibi kiralamasak mi acaba?
Şunun için diyorum bizde yildiz oyuncu kaynıyor bu takimla antrenana çıkması bile bir anadolu kulübünde oynamasindan evladır diye düşünüyorum.
Fred istemiştir 4 yillik sözleşmeyi. Adam emeklilik ikramiyesi fırsatını bulmuş yolmadan bırakır mi?fb fred 4+1
imzalayacakmıs saka mı?
Alacağız verattiyi hissettim şu annasserin verrattiyi bize verme ihtimali uzaylıların dünyayı basma ihtimalinden daha az rtaş.
Nelson elindeki asset 20 milyona satiyorsan yerini ayni tip adamla doldurmak sart oglu sarttirRamosa verilecek 5 m euro konusunda bende katılıyorum.
2.5 3 m gibi bir bedel makul.
Aksi taktirde 7 8 m euro verip sözleşmesinin son senesindeki potansiyeli yüksek bir stoperi isterim.
Şuanda yaşına oranla iyi performans veren 3 5 tane topçu kaldı. Ronaldo messi ramos. Bu adamlar en az 2 sene daha götürür. Eğer city real Madrid gibi bir takım değilsen bu sorun olmaz. Şahsi fikrim.
Mason abimiz'de boş değil yaniBen yanlış mı anladım? Kendini profesyonel futbolcuyla mı karşılaştırdın?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Transfer yok sıkıntı var renkdasHocam cidden siraçhan isimli oyuncunun kariyeri şu anda takımımız açısından düşüneceğin son şey olmalı yav