Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
37 yaşında yıldız transferi yaptıklarını iddia edenler için 34-35 yaş genç sayılıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugün Dzeko ile bu iş olmaz diyen fbli arkadaşlarım vardı. Maalesef erken patladı bu ihtiyar. Haftasonu 1 gol atsın da sussunlar.

Yahu biz Real Madrid ve City değiliz. Ramos alıp, CL başta düzenli onu oynatıp Nelsson'u yedek bırakıyorsak senin de dediğin gibi "ona güvenmiyoruz" demektir. Ondan sonra Nelsson'u sıfır karla satabilirsen öp de başına koy. CL'de daha da yükselmesini, daha da gelişmesini, parlamasını umacağın elindeki ekonomik olarak en değerli varlıklardan gördüğümüz adamın kariyerini tepetaklak edip değersizleştirmenin ne anlamı var? Boey yerine de Kyle Walker geliyormuş mesela? Onu da alalım Boey yedek kalsın devamlı, CL'de oynayamasın. Mantıklı mı??

Satarsan başka mevzu veya Ramos'u getirip devamlı 11 çıkartmayacaksan, onun da rızasıyla rotasyon oyuncusu yapacaksan (sanmıyorum ama) o da başka mevzu. Onlara varım. Evet Nelsson dünyanın en iyi stoperi olmayabilir, bazı irili ufaklı eksikleri olabilir. CL'de kötü maçlar da oynayabilir ama 24 yaşında stoper bu yahu... Yatırımını yapmışsın. Şimdiye kadar iyi oynamış. Ligin tartışmasız en iyi yabancı stoperi olmuş. Gayet özveriyle oynuyor. Hop birden kulübeye ama geçen sene 15 teklif var dendiği zaman burun kıvıryorduk 25 isteriz diye. Ramos'un Nelsson'dan 3 gömlek üstün oynayacağının da GARANTİSİ YOK, üç aşağı beş yukarı aynı topu bile oynayabilirler ama buna rağmen devamlı Ramos oynarsa hiç ettin elindeki adamı. Bir de Ramos geldi diye sihirli şekilde maç kazanmaya başlanmıyor, geçen sene PSG de son 16'da elendi...

Benim soyledigim bu degil ve netice olarak sana katilmiyorum. Ayrica, paralari sacalim da demedim Ramos'a. Boyle bir sey de belirtmedim. Ilk paragrafin benim soylediklerimle maalesef pek alakasi yok.

Suna cevap verirsen sorun kalmaz, bugun itibariyle (gecen sezonu da baz alarak) sen bizim savunmamizi yeterli buluyorsan, sorun yok. Ramos vs bir kenara, o ornekti ki gercek/ciddi bir ornek, hayir demenin zor oldugu bir ornek. Ben bulmuyorum, onca yatirim yapiyorsun tas gibi bir ortasaha da gelmedi henuz, yabanci stopere gerek yok demem diyorum. Konu bu kadar net.

Ayrica biz Real miyiz vs.. demissin de onlar yapabiliyorsa (maliyet konusu disinda bunu ustte acikladim) sende alir ona gore rotasyon yaparsin. Uzayda oynamiyorlar sonucta ve bizde adamlari duzenli olarak izliyoruz. Ben bu goruse katilmiyorum, seni bir ust seviyeye tasiyacak bir oyuncu firsat varsa alirsin/almalisin/yapmalisin diyorum. Bence Abdul-Nelsson cok iyi oyuncular ikisini de cok begeniyorum ancak seviyeleri de ortada.

Nelson elindeki asset 20 milyona satiyorsan yerini ayni tip adamla doldurmak sart oglu sarttir

Nelson satip ramos almak demek
Nelsonun bonservisini 2 senede ramosa verip sonra elde sıfırla kalmaktir

Fakir mantigiyla Evini satip Araba alip 2 sene sefasini surup kaza yapip arabayi perte cikarmaktir Neresinden bakarsan bak yanlis hamledir
İşte bende diyorum ki nelsonun bonservisini ramosa gomeceksek gelmesin zaten.

Tarla satan dayıdan farki olmuyor bu işin.

Ortam gergin, Paredesi istiyon mu
Şüphelerim var.

Aradığımiz adam olmayabilir dos bile alsak dribbing yeteneği olan adam istiyorum.
Temel problemimiz ortasahada çok statik olmamiz.

Ama güncel duruma bakarsak isimli bir transfer olduğu için kalitesi belli diyerek burun kiviramiyorum.

bence bize net paredes lazım. fred'de iyi oyuncu ama torreira-fred ikisi de 1,60, fred sık sık top kaybeden bi isim, torreira-fred ikisi de savunmadan pasla çıkarken, önde basan rakiplere karşı paredes kadar etkin değil, paredes daha uygun maliyet olarak falan filan
Buna katılıyorum. Bize Parades daha uygun gelir gerek Torreira önde basmaya gittiğinde arkasını toplar, gerek pozisyon alam bilgisi ile alan kapatır ve Torreira'nın olmadığı maçlarda da gerekli sertliği gösterir. Keşke daha atletik ve driplingi de olsaydı ama o zamanda bize düşmezdi.

Alt liglerden yerli oyuncu gelmesi olumlu

Genel de gelistiriyoruz böyle oyunculari

Hasan kabze,mehmet topal,kerem ve baris

Tutmayan bir musa cagiran’i hatirliyorum oda senelerdir super lig de oynuyor

Kane 100m+bonus bonservis yillik 15m maas

Icardi 10m bonservis yillik 6m maas (bizim ödeyecemiz)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt