Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Livakoviç
Müldür Becão Djiku Ferdi
Ndombele Fred Szymanski
Cengiz Dzeko Tadic
Vay vay vay vay

Resim

İşte bende diyorum ki nelsonun bonservisini ramosa gomeceksek gelmesin zaten.

Tarla satan dayıdan farki olmuyor bu işin.

Kimse oyle birsey demedi zaten. Ayrica, Nelsson <> Ramos yaptik diyelim. NSA'da yani sakatlik vs yok, birinin sana ek getirisi digeriyle ayni degil diyorum. Getiri hem maddi, hem sportif, hem "bence" kalite (bu biraz subjektif olabilir) hem de reklam/taninirlik/caydiricilik olarak. Ramos sana CL'de 89'da kornerden gol kazandirabilir mi ? Ben evet, peki Nelsson ? Bence cok cok cok dusuk bir ihtimal zira adami 3 sezondur izliyoruz. Bu sadece bir ornek bu arada. Ben butun parayi adama sacalim da demedim.

Bu arada, bir onceki renkdas yazmis, asil fakir dusunce/fakir kafa yazidigi kafadir. Fayda/Yatirim denklemi ortada. Morutan'i oynatmaliydik ayni kafaya bakinca nede olsa elde o vardi. Cok bir farki yok. Biri 20m digeride hatirliyorum potansiyel olarak cift haneli rakamlar gibiydi ancak gidip Rashica'yi koydun oraya sana seviye atlatti. Bu arada, ornek amacli yazdim. Isimlerin onemi yok.

sağ üst dikkat

yigit nas

kime benziyor

3 yıl önce

ayrı beden ayrı yüz

yine karsımızda

sırachanın biraderi gibi

@Hayri Cund

eğer stopere biri alınacaksa o merih olmalı
olmuyorsa sıçrama yapması kesin gibi olan sazanov vwyahut muadili biri alınmalı

ortasahaya gouendizi tarzı biri
ve torreiraya yedek alınmalı
torreirasız ortasaha yol geçen hanı gibi
bir 6 no ile o iş olmaz ama genç potansiyelli biri olmalı yedeği

saçmalık 37 yaşında adamı almak
kendimden biliyorum 10 dakika koştumu tahtalı köyün silüetini görür gibi oluyorum
37 ne anasını satayım
o yaşda torun seversin ne futbolu
Umarim ramosun fizik ve kondisyonuyla kendi fizik ve kondisyonunu karsilastirmiyosundur masondaş

Ben 35 yasindayim, haftanin 5 gunu gyme gidiyorum, her antremanimda 30dk kosu bandinda hizli yurume, koşu karisik yapiyorum. O adamin instada paylastigi hareketleri zor yaparim.

Yani demem o ki ben bile, gayet antremanli halimde 2 yas kucuk olmama ragmen o adam kadar fit ve kondisyonlu degilim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt