Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.591
- 6.731
- 2.323
Ortasahaya bak Paredes, de Paul, torreria kan çıkar o ortasahada.Paredes ve De Paul ile transferi bitirelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ortasahaya bak Paredes, de Paul, torreria kan çıkar o ortasahada.Paredes ve De Paul ile transferi bitirelim.
Kerem de Zaha da Mertensin oyun aklına sahip değil.Dinamizm olarak Mertensden üstünler ama Mertensin oyun aklı çok ayrı bir seviye.Takımın pres organizasyonlarından tut,hücum aksiyonlarına kadar hemen herşeyi bu adam yönetiyo sahada olduğu zaman.Tete ve kerem olunca zaha 10 olur
Şu adamın 110 m £ etmesi komik harbiSÖĞÜŞ transferi
Perades in olma ihtimali angelinho nun oyun karakteri yüzünden. Anladığım ve dinlediğim kadarı ile angelinho ofansif oyun kurulunlarında ileri çıkarak etkin rol oynayacak. Zaha ya da angelinho dan biri çizgide diğeri ise içten atağa katılacak. Sıkıntı şu ki top kayıplarında angelinho nun yerini de kapatabilecek bir orta saha düşüncesi mevcut teknik heyette... Perades bu noktada açığı kapatabilecek bir profile sahip. Ofansif açıdan da pasları falan Sergio dan eksik olmayan birisi. Bu sebeple perades torreira ikilisi bence olabilir.ismi geçen 8 numaralardan en çok fayda sağlayacak futbolcunun paredes olduğunu düşünüyorum.
şuanki kadro yapımıza göre, oyunumuzda oluşabilecek muhtemel defoların tamamını 1 transferle çözmemiz zaten mümkün değil. bunun çözümü taktik anlayışa dolasıyla teknik ekibe bağlı.
ileri dörtlünün (wilf zaha - kerem - icardi - tete/zaniolo) tamamının defansif katkıları düşük forvet orjinli oyunculardan oluşması, ekstra angelino transferiyle beraber illa ki savunmada sorun yaratacaktır.
stoperlerimizin geniş alanda çok da hızlı olmadığını hesap ederek özellikle ligde geçiş yememek için 8 numara profili ekstra önem kazanıyor, burası doğru.
fakat 10 numarada kerem ya da zaha'nın oynayacağını düşünürsek, bu iki oyuncunun sık sık merkeze kayıp oyun kurulumuna vereceği destek muamma. kerem uğraşsa da başarılı olur mu belli değil.
bu sebeple rakibin önde karşıladığı maçlarda merkezde oyunu kuracak sergio tipi bir 8 ihtiyacı doğacak.
torreira - fred ya da benzeri profil bir merkez ikilisiyle çok zorlanabileceğimiz maçlar olacağını düşünüyorum.
alacağımız 8 numaranın delicilikten çok teknik ve mental özellikleri üst seviye olmalı. pozisyon almayı bilen, oyun kurulumunu sağlayacak, merkezde sertlik katabilecek ve top tekniği yüksek bir profil olması gerek. bunların yanı sıra tempo/fizik kalite olarak a klass olanı zaten buraya getiremezsin.
bu özelliklere uyan ve bizle adı geçen en yüksek profil de paul, diğeri paredes.
angelinoyu da hücuma dahil ederek ileri beşli zaten skor üretecektir, boey/torreira/paredes/abdulk dörtlüsünün geçişleri karşılamada ve geriden oyun kurulumunda gayet başarılı olacağını düşünüyorum.
Abi Siçarhanin jk li olma hususunda yorumun nedirDe Paul kolpalarının kaynağı :
Israrla gerçekmiş gibi paylaşanların ismini Sancar Özgür yapıcam.
Bunun transfer kazanı diye mi ne bi radyo programı vardı. Hergün farklı isimler sallardı, dinler dinler mutlu olurdumDe Paul kolpalarının kaynağı :
Israrla gerçekmiş gibi paylaşanların ismini Sancar Özgür yapıcam.
Balta bjkli idiAbi Siçarhanin jk li olma hususunda yorumun nedir
Bir nesil radyospor alt yazı geçiyor şakalarıyla yıllarını heba ettiBunun transfer kazanı diye mi ne bi radyo programı vardı. Hergün farklı isimler sallardı, dinler dinler mutlu olurdum
Peki ramos aldığında hiç kamp yememiş olması, takıma adapte olmamış olması gibi sıkıntılar yaşanmaz mı yine?
Ben olsam bu saatten sonra nelsson un transferine izin vermem. Takım içi adaptasyonun, ikili olmanın en önemli olduğu pozisyon. Bunun için kampta partneri ile birlikte çalışmış olma ihtiyacının en fazla olduğu pozisyon. Bu riske girilmez bence...