Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paredes hafta sonlarina dogru Türkiye ye gelmeyi Kabul ediyor hafta basinda Türkiye ye gelmekten vazgeçiyor

Bakalım bugün ne olacak. Paredes olursa lig öncesi Ağustos ayı içerisinde eksik tüm parçaları ilk kez tamamladığımız bir transfer sezonu olacak. Tek sıkıntı ligin erken başlıyor olması...

10. Parades seferi hayırlı olsun. Bu adam gelirse işi zor çok iyi oynaması lazım yoksa sallanacak kendisine beklettiği ve "fos" çıktığı için.

Gelirse icardi nın hatırına herkes kucak açar. :)
Sanmıyorum ya taraftar Icardi bile 3 maç kötü oynasın vay efendim zaten şöyleydi de yok Wandaydı da şu bu sallar o yüzden Parades standart bir oyun koyması lazım ki günah keçisi olmasın.

Kanatsiz oynuyolar sanirim
Beklerle çıkıyorlarmış ama geçen seneye göre bayağı güç kaybetmişler o bölgede.
Rashicanın bunlarda oynamak istememesi normal yav bok gibi takım.
Son maç herifi kadroya bile almamışlar, belli ki yol ayrımındalar çok dillendirmemek gerek 2-3e çözeriz bu işi.
Oyun stili olan beklerden bindiren takım en değerli gencecik oyuncusunu daha bu sene 8 milyona göndermiş.
Baksınlar dalgalarına 2 milyon euro işlerine gelirse. Gelmezse zaten seve seve bir şekilde bize kiralık vs gönderecekler.

Geri dönüşü mü? Adamlar Kane'yi alıp ŞL alıcaz kafasındalar sen neyin geri dönüşünden bahsediyorsun :D rahat 8 sene oynar orada kalırsa.

Gsc mode on: 30 yasindaki adama bu bons verilirmi? Ger dönusu olmaz. Bayern kazik yemis. 2 sene sonra fiziken bitince görurum bayerni
Gsc mode of

İlk günden beri aynı şeyi savunuyorum A plus oyuncu PAREDES, diğer isimlerin çoğu tamamlayıcı, bize general lazım lider lazım, Paredes bizdeki etkisi Melo ve Fernando gibi olur, ihtimal düşük görsem de Ramos'ta aynı, Pepe 8jk ye gelince de aynı şeyi demiştim bu adamların yaşı yok hırsı liderliği tecrübesi var.

Zaniolo'yu beğenmemek mümkün değil ama sisteme uymuyor maalesef, Rashica bile kat be kat daha faydalı oluyor, pres ya yapamıyor yada faul yapıyor, hep kendi bitirsin istiyor vs

Muslera
Boey Ramos Abdülkerim Angelino
Torreira Paredes
Tete Zaha Kerem
İcardi​

Yerli rotasyonu Barış Kazimcan olur.

Zaniolo 10 gün içinde gidecekse inşallah hemen bugün yarın gider.
Rashicanın süreçte gecikiyor , hayvani sayıda maç yapacağımız bir periyoda giriyoruz bi anda fazla belirsizlik olmaya başladı özellikle kanatta.

Madem transferleri bu yıl erken bitirdik artık takım bir bütün olup antrenman ve maçlarda kim var kim yok göz aşinalığı oluşmalı.
Sürekli ''çok sayıda'' birileri gidip birileri gelirse bazı yönlerden sıkıntı yaşarız.

Nelssonun durumu.
Zaniolonun durumu.
Orta saha transferinin durumu.
Oliviera-Midjö-Yunus-Dubois vs o tarz toplu ayrılık planlanıyorsa onların gidişi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt