Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.462
- 49.855
- 3.133
Hayırlı Cumalar arkadaşlar 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futbol bir okul olsa ismail hoca oranın müdürü olurIsmail kariyerinde ne basarmis, da boyle ovuluyor anlamiyorum ben. Yaristan koptugu icin, bir galibiyet serisi var, baska da birsey yok, kupa mi almis bizim haberimiz mi yok.
Ismail ve Okan'in arasinda daglar kadar fark var, Senol la Ismail arasinda ucurumlar var. Tjk kadrosu suan gucsuz bile gozukse, 2-3 hamleyle zirveye oynarlar, dua etsinler suanki yonetimleri cok kotu. Yoksa, Tadic - Malinovsky - Rebic - Pepe, on hatti lig icin gayet yeterli.
Sirf transfer yaparak sampiyon olunmuyor, Kartal cok yanlis secimdi. Bunu sezon ortalarinda gorurler, ustellik 35 (yakinda) bir Tadic ve 37 yaskindaki bir Dzeko, 60 mac performans veremezler.
Futbol bir okul olsa ismail hoca oranın müdürü olur
Ya ben ya galatasaray demiş, dubois galatasaray'ı seçmiş.Adamı boşamış mı?
Balta fenerliydiBalta bjkli idi
CL gruplarına kaldığımız sürece sorun yok.Fred, endombili gibi heriflere 30-40m euro gommektense panik yapmadan ağustosun sonuna kadar fırsat kovalamak daha dogru olur. Bu panik anlamsız.
Kadrodışı bıraktık herhaldeZaniolo niye idmanda gösterilmiyor, bu ne biçim iletişimdir yav.