Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.810
- 66.610
- 4.933
Acil miçöyü yollayıp 2 tane a class os almalıyız. Hedefimiz lig mig değil artık, avrupa için 2 os gerekli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Olimpija'yı 3-0 yenen Galatasaray'da Okan Buruk'un, rakip takımdan bir oyuncuyu çok beğendiği ortaya çıktı.
O İSİM SVIT SESLAR
Tecrübeli çalıştırıcının, 21 yaşındaki solak 10 numara Svit Seslar'ı, hem scout ekibine hem de yöneticilere söylediği ortaya çıktı. Galatasaray karşısında özellikle ilk yarıda çok etkili bir futbol sergileyen Seslar'ın bazı Bundesliga ve Ligue 1 kulüpleri tarafından da yakından takip edildiği belirtiliyor.
Ben seni hep 40 yaslarinda bir aile babasi olarak hayal etmistim.Adam kafasına kurşun yedi öldü dirildi halen evlencem diyo bizde tık yok![]()
Zaha Fenerin Anasını ..... diyelimFenerin anasını ....... diyen kaç kişiyiz?
Fenerin anasını ....... diyen kaç kişiyiz?
Srgio hayalinde bile niye kaliyor
Zaha/kerem-icardi-tete/raşik
Aclass/iron-aclass/sergio
Torreira
Angel-apokerim-nelsson-boey
Muslera
İyi oyuncuSrgio hayalinde bile niye kaliyor
KÍdeki moldeu mahfeden frederiksberg daha ii. transfermarkt değeri 175 bin euro gözüküyorŞampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Olimpija'yı 3-0 yenen Galatasaray'da Okan Buruk'un, rakip takımdan bir oyuncuyu çok beğendiği ortaya çıktı.
O İSİM SVIT SESLAR
Tecrübeli çalıştırıcının, 21 yaşındaki solak 10 numara Svit Seslar'ı, hem scout ekibine hem de yöneticilere söylediği ortaya çıktı. Galatasaray karşısında özellikle ilk yarıda çok etkili bir futbol sergileyen Seslar'ın bazı Bundesliga ve Ligue 1 kulüpleri tarafından da yakından takip edildiği belirtiliyor.