Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.547
- 106.178
- 4.738
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Angelino sergio ne alaka yaw
direkt oynatacağını sanmam. ikinci yari girerse iyi.Bu adam baslyacak gibi hissediyorum yarin
KAPALİ SAVUNMAYİ AÇACAK HAT KIRAN PASLAR ATABİLECEK TOPCU LAZİM
KAPALİ SAVUNMAYİ AÇACAK HAT KIRAN PASLAR ATABİLECEK TOPCU LAZİM
Zaha falan ram hazır olunca kendisini son 30 dakika falan kullanmaya başlayacağız büyük ihtimalle o şekilde ciddi katkı verecektir.O değil de Mertens nasıl başladı sezona öyle.Reyise tatil yaramış pili bitene kadar etinden sütünden faydalanmak lazım.Bu ayarda bi 10 numarayı 30 milyona alamazsın.Fiziksel yönden düşmeye başlayınca yokluğunu çok arayacağız insallah bir mucize olur da sezon sonuna kadar götürür bizi.
fred tek başına eleyecek inş rtaşBu twente feneri eler kötü olur tek kulvarda şampiyonlukta avantajlı olurlar , ben febenin gruplara kalmasi gerektigini düşünüyorum
Ekli dosyayı görüntüle 214524
Karşısında kurt gibi ulumak isterim.AuuuuEkli dosyayı görüntüle 214523
Yok yok Abi ablamiz cok iyi turp gibi Masallah Allah hastaliktan beladan korusun ama Ben iyi gördüm
Fred yapmadı, Ndombele'de biz ilgilenirken birisi antrenmandan videosunu artmıştı kiloluydu baya hatta o videodan sonra Ndombele'yi isteyenler fikir değiştirmişti.Bu fredle ndombele takımlarıyla kamp yaptı mı , hep biz 1 ay bekliyoruz yeni transferin oynamasi için birazda fener beklesin artik
zaha,kerem,iron,sergio,tete var işteZaha ve Tete kapali savunmalari acar. Bize sutor birisi de lazim.