Umut Işık
Hocaların Hocası
- 6 Temmuz 2015
- 54.650
- 65.974
- 3.963
Talisca / GriezmannZaha ve Tete kapali savunmalari acar. Bize sutor birisi de lazim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Talisca / GriezmannZaha ve Tete kapali savunmalari acar. Bize sutor birisi de lazim.
en iyi şutörü göndermeye çalışıyoruzZaha ve Tete kapali savunmalari acar. Bize sutor birisi de lazim.
az daha konuşursak kadronun aslında tam olduğuna ikna olup transferi kapatacağızen iyi şutörü göndermeye çalışıyoruz
Evet. Ben de cok istiyorumTalisca
Zaha şutörde birisi zaten onun dışında kerem falanda var.Zaha ve Tete kapali savunmalari acar. Bize sutor birisi de lazim.
Daha en önemli parçayı almadık nasıl tam oluyoruz knk?az daha konuşursak kadronun aslında tam olduğuna ikna olup transferi kapatacağız
Kim? Sergio mu?en iyi şutörü göndermeye çalışıyoruz
10 numarayaZaha şutörde birisi zaten onun dışında kerem falanda var.
Daha en önemli parçayı almadık nasıl tam oluyoruz knk?
Bu sene ligi ilk 2 bitiren takımda CL için ön eleme oynayacak sanırım.Okan ın lubyana maçındaki motivasyon konuşması tamamen Cl üzerineydi. Oyuncular Cl lafını duyduklarında ateşleniyor. Bu sene Cl şampiyonluktan da daha önemli. Oyuncular Cl nın tadını aldığında hele ki başarılı da olurlarsa tekrar oraya gitmek için yine şampiyonluğa köpek gibi asılırlar...
ZanioloKim? Sergio mu?
En son duran top istatistigi 45'de 0
Sut istatistigi de bilmen kacta 0
Yenge buranın tr olduğunu hala farketmedi galiba.Ekli dosyayı görüntüle 214523
Yok yok Abi ablamiz cok iyi turp gibi Masallah Allah hastaliktan beladan korusun ama Ben iyi gördüm
Bilmiyorum. Mesela gecen sene ceza sahasinin disindan hic golu yok gibiBence Kerem de iyi Vurucu
Ekli dosyayı görüntüle 214525
Dogru. O kesin gidecekZaniolo
Ona gitti gozuyle bakiyorumVar aslında ama teneke bağlanıyor ve millet göndermek için can atıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 214526